Актор розкрив секрет ідеального морквяного пирога з родинної кулінарної книги
Американський актор, продюсер і режисер Джон Малкович відзначає 9 грудня свій 72-й день народження. Він є лауреатом премії "Еммі" та дворазовим номінантом на "Оскар" за ролі у таких фільмах, як "Місце в серці", "Поля смерті", "Імперія сонця", "Небезпечні зв'язки", "На лінії вогню", "Чемпіон" та "Пташиний короб". Загалом він виконав понад 70 ролей у фільмах, серіалах та п'єсах.
Малкович відомий своїм вишуканим смаком і любов'ю до кулінарії, особливо до французької та італійської кухні. Він є частим гостем найкращих ресторанів по всьому світу. Попри те, що зірка кіно куштував чимало неймовірних страв з різних кухонь, він досі пам'ятає морквяний пиріг, який пекла його бабуся. Він соковитий і ароматний, а ще неймовірно калорійний. Хоча, за словами Джона Малковича, про останній пункт забуваєш після першого шматка торта.

Натріть на дрібній терці моркву, перекладіть у миску та додайте коричневий цукор. Залиште настоятись на одну годину. Потім додайте родзинки і перемішайте. Далі білий цукор, олію і ваніль. Також ретельно перемішайте. Подрібніть ананас і теж додайте до суміші.
В окремій мисці змішайте борошно, корицю харчову соду та сіль. Ще в одній збийте яйця. Змішайте ці інгредієнти разом і додайте до морквяної суміші. Всипте подрібнені горіхи. Вимісіть тісто до однорідності. Візьміть дві форми для випікання, змастіть їх вершковим маслом та присипте борошном.
Викладіть у форми тісто і відправте у попередньо розігріту до 175 градусів духовку. Випікайте 45-50 хвилин. Готовність пирога перевірте шпажкою, вона має вийти сухою. Дайте коржам охолонути перш ніж витягти з форми. Присипте цукровою пудрою і можна споживати. Смачного!
Поради від Інформатора: Пиріг за бажанням можна перетворити у торт. Для цього зробіть сметанний крем і перемастіть коржі. Кожен з них можна розрізати вздовж і тоді у вас вийде не два, а чотири коржі. Яскравих ноток додасть цедра апельсина або лимона.