Співачка полюбляє випічку, але надає перевагу саме дієтичним варіантам, які не позначаються на фігурі
Українська співачка, багаторазова переможниця вокальних конкурсів і фестивалів, Марина Одольська 25 листопада святкує ювілей – їй виповнилось 50 років. Вона є зіркою, яка зійшла з "Території А". Останніми роками творчість співачки трансформувалась, а з початку повномасштабного вторгнення РФ Марина Одольська сконцентрувалась на волонтерстві.
Марина Одольська виховує чотирьох дітей. Вона намагається вести здоровий спосіб життя, регулярно займається спортом та дотримується збалансованого харчування. Полюбляє страви з овочів, навіть пиріжки пече за власним рецептом. Вони виходять більш дієтичними ніж традиційні, а ще дуже смачні. Саме завдяки цим пиріжкам діти співачки полюбили броколі.
Рецепт пиріжків доволі простий, тож давайте спробуємо їх приготувати. Тим паче, що перелік інгредієнтів цілком бюджетний, а виходить смачно.

Візьміть велику миску та змішайте у ній житнє борошно з розпушувачем. Додайте воду, яйце, сіль, цукор. Ретельно розмішайте. Потім поступово введіть пшеничне борошно і замісіть тісто. Загорніть його у харчову плівку і лишіть на кілька годин.
Тим часом очистіть томати від шкірки та насіння, наріжте на невеликі шматочки та розберіть броколі на суцвіття. Горіхи обсмажте на пательні і подрібніть. Для соусу візьміть натуральний йогурт і висипте його у миску, додайте яйця, молоко, сіль, перець та тертий сир. Ретельно перемішайте.
Починайте формувати пиріжки. Розділіть тісто на шматочки та розкатайте у тонкий пласт. Сформуйте з нього тарілочки для начинки та викладіть на деко, попередньо вистелене пергаментом. В середину цих "тарілочок" викладіть броколі, томати і обсмажені горіхи та залийте соусом. Поставте у розігріту до 180 ̊С духовку на 30 хвилин.
Як пиріжки спечуться, дістаньте їх з духовки та посипте натертим сиром. Поверніть у духовку ще на 5 хвилин, щоб утворилась хрустка сирна шкірка.
Поради від Інформатора: ці пиріжки можна формувати як невеликі порційні, так і на все деко. Для покращення смаку можна додати ароматні спеції – базилік, орегано, чебрець або розмарин. Також обсмажена цибуля та подрібнений часник додадуть сильний смаковий акцент.