І це не традиційна яєшня
Український співак Михайло Хома (Dzidzio), який є заслуженим артистом України та амбасадором Збірної України з футболу, 20 листопада відзначає день народження. Йому виповнилось 42 роки. Відомими його піснями є "Плакала", "Додому", "Дим" та "Дежавю". Співак має унікальний стиль і манеру виконання, чим і запам'ятався прихильникам.
Михайло Хома має різноманітні кулінарні вподобання, серед яких можна виділити кілька страв, а саме плов і вівсянку з тунцем. Останню його навчила їсти мама, яка тривалий час мешкає в Португалії. Вона готує рибу, маринуючи її в оливковій олії. Це виходить дуже смачно. Такому рецепту слідує і сам Михайло. А консерви йому надсилає мама, хоча іноді він їх купує і в Україні.
"Це настільки смачно. Зварили вівсянку і додали туди шматочки консервованого тунця залитого оливковою олією. Спробуйте просто", – сказав Михайло Хома в одному з інтерв'ю.

Вівсянку промийте, залийте водою та відваріть протягом 10 хвилин або скільки написано на упаковці. Посоліть та додайте вершкове масло. Відваріть яйця та підготуйте тунець. Візьміть консерву у власному соку, залийте оливковою олією, дайте настоятись.
Можна збирати страву. На тарілку викладіть вівсянку, посипте насінням льону чи кунжуту, а зверху покладіть тунець. Збоку викладіть листя шпинату та відварені яйця. Посипте спеціями і полийте оливковою олією. Смачного!
Поради від Інформатора: ця страва універсальна, тому можна її змінювати згідно з власним смаком. Смакуватиме з вівсянкою яйце пашот, авокадо та помідори. Можна її посипати тертим пармезаном.