Там, у Великій Ведмедиці, ховається щось важливе. Щось, про що ми забули або ніколи не знали. Історія, закладена у музику.
Щоб не нашкодити собі, навчитеся правильно та дозовано користуватися звичним для будь-якої кухні атрибутом
Ми звикли вважати: все, що готується у фользі, виходить дієтичним і корисним для здоров'я. Але ж суперечки навколо алюмінію, який вона містить, тривають декілька років - чи проникає він в організм людини? І якщо так, то в яких кількостях і наскільки це небезпечно?
Аби визначити норми максимального споживання алюмінію разом із їжею, Європейська комісія з безпеки продуктів EFSA розрахувала допустиме тижневе дозування на рівні 1 мг/кг маси тіла на тиждень. Але треба враховувати, що алюміній потрапляє в організм людини різними способами. І фольга грає у цьому процесі не пасе задніх.
Це підтвердили незалежні дослідження щодо забруднення їжі алюмінієм при приготуванні у фользі. І ось що потрібно знати, щоб уникнути помилок у її використанні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналіІнформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.