Дешевше тільки задарма: найкраща, оригінальна та швидка закуска

Простий рецепт з доступних інгредієнтів

Рецепт, їжа, продукти, корисні продукти, харчування, лайфхак
На приготування цієї смачнючої закуски у вас піде 15 хвилин - і трошки почекати!

На Великдень більшість із нас вже запаслися м'ясом, салом та ковбасами, ну і звісно ж пасками та крашанками. Проте пропонуємо вашій увазі пікантну і дуже просту в приготуванні закуску до м'ясного святковго столу. Ви точно не пожалкуєте! Рецепт маринованої цибульки сподобається всім! Готувати його ну дуже просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Маринована цибулька

Вам знадобиться:

  • Червона цибуля (крупний) - 4 штуки.
  • Вода - 250 мл.
  • Цукор - 2 столові ложки.
  • Оцет - 2 столові ложки.
  • Сіль - 1 чайна ложка.
  • Перець горошком - 6 штук.
  • Лаврушка - 2 штуки.
Ця закуска чудово підійде до м'яса та сала.
Ця закуска чудово підійде до м'яса та сала.

Як готувати: 

Розріжте кожну цибулину навпіл. Зріжте кінчики з обох боків. Наріжте тонкими часточками - причому не вздовж зрізаного краю, а впоперек йому. 

Приготуйте маринад. Влийте в каструльку воду, всипте цукор, влийте оцет, додайте перець, сіль і лаврушку. Доведіть все до кипіння.

Викладіть цибульку в банку. Залийте маринадом, закрийте банку. Потрясіть, дайте охолонути й поставте в холодильник на пару годин. Смачного!

Порада від Інформатора: цибуля буде ще смачніша, якщо залишити її в холодильнику на ніч. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube