Страва традиційно готується з білим перцем, який має інший і набагато сильніший смак, ніж чорний
Взимку перші страви зігрівають і дають надію на скорий прихід весни. Приготуємо грибний суп на соєвому соусі, згущений на крохмалі. Цей гострий і кислий суп традиційно готується з білим перцем, який має інший і набагато сильніший смак, ніж чорний перець. Та якщо у вас немає білого перцю, підійде і чорний. Тож, руки на кухню і поїхали готувати!
Рецепт гостро-кислого густого супу з грибами сподобається всім без виключення! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас кулінарну пораду.
Приготуйте кашку з кукурудзяного крохмалю. Збийте разом 1/4 склянки бульйону та кукурудзяного крохмалю до однорідності. Відкладіть в сторону.
Доведіть суп до кипіння. Додайте решту бульйону, гриби, рисовий винний оцет, соєвий соус, імбир і сухий часник у велику каструлю і варіть, поки суп не закипить. Додайте кашку з кукурудзяним крохмалем і продовжуйте варити приблизно хвилину, поки суп не загусне.
Додайте яйця! Помішуючи суп круговими рухами однією рукою, другою рукою повільно вливайте в суп збиті яйця.
Приправте суп. Додайте тофу, половину зеленої цибулі та кунжутну олію. Потім приправте суп сіллю і чорним або білим перцем до смаку.
Порада від Інформатора: подавайте страву, прикрасивши її додатковою зеленою цибулею.