Це швидка і проста страва із зеленим горошком, кардамоном і кеш'ю
Пулао - це індійська страва, такий собі овочевий плов. На приготування цієї чудової рисової страви у вас піде 10 хвилин на підготовку і максимум 25 хвилин на сам кулінарний процес. Страва має неймовірний цибулевий смак - з нотками гвоздики, кардамону і горіхів. Смажене яйце і зелений горошок зверху додаються для балансу.
Рецепт з рису, яйця, горошку - з кардамоном і горішками сподобається всім. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Помістіть рис і окріп в каструлю з щільно закритою кришкою, доведіть до кипіння на плиті, потім накрийте кришкою. Зменшіть вогонь до дуже низького і варіть 10 хвилин, не піднімаючи кришки (це важливо!). Рис розпуште виделкою і, якщо хочете, розкладіть на тарілці, щоб він підсох.
Тим часом поставте олію та вершкове масло у велику сковороду на середній вогонь, потім додайте насіння кардамону та смажте 30 секунд. Додайте цибулю, зменшіть вогонь і повільно розтоплюйте їх, періодично помішуючи, протягом 10 хвилин. Вони мають стати дуже світлого кольору.
Додайте кеш'ю (або мигдаль), смажте три-чотири хвилини, помішуючи, потім додайте горошок і сіль і варіть ще дві хвилини.
Покладіть зварений рис на сковороду й обережно перемішайте. За потреби посоліть, додайте більше масла. Потім зніміть з вогню і накрийте кришкою, поки в окремій сковороді ви смажите яйця в олії або на маслі - дві-три хвилини на сильному вогні.
Порада від Інформатора: розділіть рис між двома мисками та подавайте кожну з яйцем.