«Страждання, які випали на мою долю в останній частині мого життя, я жертвую Господу за мир у світі та братерство між народами»
"Романтизували харасмент, відписка" - я вже чекаю на такі коменти. Ні, ми нічого не романтизуємо, ми просто сексуалізуємо еститику кадра, так можна.
За допомогою приправ можна зігрітися, зняти стрес та навіть вилікуватись від вірусів.
Восени хочеться зігріти, а ще - заспокоїтись. Бо зменшення об'єму денного світла здатне викликати апатію та навіть депресію чи тривожні розлади, доведено лікарями. Допоможе вам у цьому звичайна приправа до страв. Інформатор розповість, які приправи мають зігріваючий ефект, а які допоможуть позбутися стресу чи протистяти вірусам.
Імбир можна використовувати у вигляді порошку, а також сухого або свіжого кореня. Врахуйте, що в сухому вигляді імбир набагато гостріше, ніж у свіжому. Якщо використовувати імбирний корінь в чаї, це відмінне противірусне.
Імбир сприяє відновленню імунної системи, виводить шлаки з організму, допомагає усунути спазми в кишечнику, нормалізує роботу щитовидної залози. Крім того, лікує астму, алергію, порушення мозкового кровообігу, упереджує тромбоутворення.
Смакує до чаю.
Ця спеція добре очищає організм від газів і токсинів, створює зігріваючий ефект. В її складі є достатня кількість мікроелементів, фолієва кислота і вітамін Е. Ця приправа рекомендується людям із захворюванням на цукровий діабет. Застосовується в лікуванні фурункульозу й екземи.
Смакує до рису.
Підвищує вироблення гормонів "щастя" - серотоніну, що найбільш актуально за довгої зими, особливо для тих, хто схильний взимку депресувати. Швидко і ефективно усуває головні й м’язові болі, знижує рівень холестерину і цукру в крові. У народній медицині вживається в чистому вигляді або у формі настоянок.
Смакує до плову та риби.
Гвоздику можна використовувати для полегшення і профілактики ОРЗ. У народній медицині застосовується для усунення зубного болю (надає місцевоанестезуючу дію). Поєднується з будь-якими стравами, переважно з грибними, м’ясними або овочевими маринадом. Має седативні властивості.
Смакує до розігрітого червоного вина.
Ця рослинна ароматна приправа - врятує українців від довготривалого стресу! Вона здатна знімати нервову напругу й навіть долати безсоння. Сприяє виробленню грудного молока та добре впливає на систему травлення. Його склад багатий солями кальцію, калію, магнію.
Смакує до м'яса.
Не варто забувати також про:
Ну і звісно, не забувайте про корицю, коли варите глінтвейн з червоного вина!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.