Дослідження показало, що харчуючись ось так, люди втрачають жир, покращують здоров’я кишечника й зменшують запалення в організмі
Дієта папуасів викликала фурор серед медиків. Вона спалює жир, знижує холестерин і підтримує здоров'я серця та суглобів, а також допомогає позбавитись зайвих кілограм і відновити тонус кишечника. Рецепти страв з продуктів, популярних в Папуа Новій Гвінеї та доступних всім українцям, сподобаються тим, хто слідкує за фігурою. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Додайте в каструлю зварений рис, молоко, корицю, екстракт ванілі, родзинки та мед. Доведіть суміш до кипіння.
Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і дайте суміші кипіти та загуснути протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
Порада від Інформатора: коли маса загусне до потрібної консистенції, зніміть з вогню та додайте волоські горіхи.
За допомогою ситечка промийте жовтий горох прохолодною проточною водою. Додайте промитий горох у велику каструлю і залийте холодною водою, поки вода не буде приблизно на 5 см над горохом.
Доведіть воду до кипіння і варіть жовтий горох на середньому вогні приблизно 30-35 хвилин або поки він не розм’якне. Після приготування злийте воду, що залишилася, і відкладіть.
Поки горох готується, додайте оливкову олію в іншу велику сковороду і розігрійте її на середньому сильному вогні. Коли олія розігріється, додайте моркву, селеру та цибулю та смажте 10 хвилин, періодично помішуючи, поки не підрум’яниться. Додати часник і варіть одну-дві хвилини.
Додайте квасолю, овочевий бульйон, сіль, чорний перець, кайенський перець, варений жовтий горошок і 600 мл води та добре перемішайте.
Тушкуйте суп 30 хвилин, або поки овочі не розм’якшаться.
Перемішайте суп до однорідності. Подавайте теплим. Смачного!
Розігрійте духовку до 200 С. Надріжте поверхню лосося ножем – надріз на ¼ дюйма глибиною. Помістіть у неглибоку форму для запікання, вистелену пергаментним папером.
Змішайте мед, соєвий соус, один зубчик часнику і перець. Змастіть сьомгу маринадом.
Додайте брюссельську капусту, солодку картоплю, оливкову олію, два зубчики часнику, сіль і перець в окрему форму для запікання і добре перемішайте.
Поставте обидві форми для запікання в духовку на 20 хвилин або до готовності лосося. Відваріть рис відповідно до інструкції на упаковці. Розділіть лосось, овочі й рис на тарілки і подавайте. Смачного!