В рецептах можете експериментувати і замінювати інгредієнти на свої улюблені чи сезонні
10 березня відзначається День тормозка. То що ж приготувати з собою на обід - ми часто задаємо собі це запитання зранку чи ввечері. Ось швидкі й поживні обіди в офіс чи в університет. Вони точно стануть для вас незамінними! В рецептах можете експериментувати і замінювати інгредієнти на свої улюблені чи сезонні овочі тощо.
Рецепт бутербродів із фаршем сподобається всім м'ясоїдам. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
У мисці змішайте фарш із сіллю, перцем та сирим яйцем. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю та болгарський перець, нарізаний дрібними кубиками. Якщо перцю немає, можна обійтися без нього.
Ретельно перемішайте масу до однорідності. На кожен скибочок хліба викладіть фаршову суміш, рівномірно розподіляючи її та трохи притискаючи виделкою.
Розігрійте сковороду з рослинною олією та викладіть бутерброди фаршем униз. Смажте на середньому вогні близько 3-4 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Порада від Інформатора: готові бутерброди чудово поєднуються з листям салату, чаєм та кавою. Смачного!