Імбир, лимонна цедра та сочевиця виводять цей суп на рівень кулінарного шедевру
Взимку перші страви особливо актуальні. Морква та коріандр – це класичне поєднання для супу, але додавання сочевиці, яка робить його ситнішим, а також цедри лимона та імбиру, що піднімає смак на абсолютно новий рівень. Неодмінно спробуйте!
Рецепт супу з морквою, лимоном та імбирем сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Помістіть червону сочевицю, лимонну шкірку та свіжий імбир в кухонний комбайн, перебийте. Додайте моркву й цибулю і знову збийте. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на слабкому-середньому вогні та додайте суміш у сковороду.
Обережно обсмажте овочеву суміш приблизно 5 хвилин, поки вона не почне розм’якшуватися, потім додайте бульйон. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і дайте охолонути.
Поверніть суп у кухонний комбайн, додайте жменю коріандру та молоко й перемішайте на високій потужності до однорідності. Спробуйте і приправте сіллю і перцем до смаку. Додайте трохи води, щоб розпушити, якщо суп занадто густий.
Порада від Інформатора: поверніть суп в каструлю, щоб розігріти перед подачею, не доводячи його до кипіння. Смачного!