У вільний від тренувань і роботи час спортсмен із задоволенням готує
Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк є багаторазовим чемпіоном світу і Європи, чемпіоном Олімпійських ігор у Токіо 2020 року, срібним призером 2016 року та бронзовим призером Олімпійських ігор 2024 року. Він також перший в історії України борець, що виграв три медалі на Олімпійських іграх. Жан Беленюк розповів, що любить готувати та готує суп "корзинка" – за рецептом своєї мами. Тим паче і привід є: 24 січня у нього день народження.
Рецепт супу "корзинка" сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Прямо в каструлі на суміші оливкової олії та вершкового масла посмажте порізану півкільцями цибулю і терту моркву. Далі додайте нарізані кубиками куряче філе й печериці. Коли волога від грибів трохи піде, додайте в каструлю нарізану картоплю, спеції – перець, сіль та мускатний горіх – і залийте все водою.
Відокремлений від білка жовток, змішайте з борошном до тістоподібного стану. Відщипуйте від тіста невеликі шматочки і кидайте їх у суп. Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю дрібно порізану зелень. Проваріть ще кілька хвилин і подавайте.
Порада від Інформатора: подавайте суп з великою кількістю зелені та овочами. Смачного!