Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
VIRA: "Перший раз я зустрілася з ним, коли мені було 18. Ми просто познайомилися і я поїхала. Потім зустрілися знов і навіть трохи пожили разом, декілька місяців. Але, як іноді буває, щось не складалося… Він чекав на мене… І я повернулась.. З цього моменту моя любов зростала з кожним днем, і сьогодні я нарешті хочу про це розповісти…"
Сирники подають з варенням, джемом, сиропом, згущеним молоком або сметаною
Всі ми пам'ятаємо і любимо бабусині пишні сирники з хрумкою скоринкою, запах яких затишно нагадує будинок нашого дитинства. Повернути собі відчуття затишку не складе труднощів не тільки досвідченій господині, а й кухарям-початківцям.
Інформатор припас для своїх читачів рецепт сирників, як у бабусі.
Творог - 300 г | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Сметана або йогурт – 2 ст. ложки | ||
Борошно - приблизно 130 г (1 склянка об'ємом 200 мл) | ||
Розпушувач – 1 ч. ложка | ||
Цукор – 1-2 ст. ложки (за смаком) | ||
Сіль - 1 щіпка | ||
Олія рослинна – для смаження |
Щоб приготувати ароматні пухкі сирники, потрібно:
Творог ретельно розім'яти із цукром. Додати яйце, сметану, сіль, розпушувач. Все добре перемішати. Потім додати борошно.
Ретельно вимішати тісто для сирників. Тісто поділити на 2 частини. З кожної частини скрутити ковбаску.
Нарізати ковбаску з тіста шматочками завширшки близько 2 см. Сформувати сирники та обваляти їх у борошні.
Розігріти сковороду, налити олію. У гарячу олію викласти сирники.
Смажити сирники потрібно на середньому вогні спочатку під кришкою 3-5 хвилин, до рум'яності з одного боку. Потім перевернути на інший бік і смажити вже без кришки, також до золотистого кольору, ще 2-3 хвилини.
Подавати сирники можна зі сметаною, карамеллю, шоколадом, медом або фруктовими соусами.
Інформатор також розповідав, як приготувати куряче м'ясо у білому вині швидко та смачно. Крім того, ми писали, як приготувати печінковий торт. Також ми розповідали, як приготувати домашню шаурму.
Раніше Інформатор публікував рецепт гарбузової запіканки: як її готують в Італії. Ми також розповідали, як приготувати сирний суп на вершковій основі.
Крім того, ми писали про простий рецепт шарлотки з яблуками та як приготувати класичний французький цибульний суп із плавленим сиром.