Фейжоада зі свинини з квасолею - незвичайна й дуже ситна та смаковита страва
27 квітня народився український актор театру та кіно, хореограф Олексій Суровцев, зірка серіалу "Слід". Він також і відомий зоозахисник, за що отримав призвісько "бородатої котомамулі". В рамках проєкту "Волонтерська кухня" актор приготував популярну бразильську і португальську страву - фейжоаду. Рецепт фейжоади зі свинини з квасолею сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Прокипʼятіть квасолю протягом 30 хвилин. Додайте нарізану свинину та варіть ще 30 хвилин, а потім додайте нарізану ковбасу та куряче м’ясо.
В іншій сковороді обсмажте на кількох столових ложках олії нарізану цибулю та часник до золотистого кольору. Додайте у сковороду з цибулею та часником нарізаний бекон, а коли він буде готовий, додайте до сковороди лавровий лист і відвар квасолі та м’ясо з ковбасою, свининою та курячим м’ясом.
Готуйте на помірному вогні, поки квасоля не стане м’якою, що займе понад годину. Додайте сіль та перець до смаку.
Порада від Інформатора: подавайте гарячою зі свіжою петрушкою, зеленою цибулею та лимоном для прикраси. Смачного!