Зірковий шеф-кухар здав рецепт улюбленої страви Леді Гаги

Джумоке Джексон розповів, що співачка просить приготувати в гастрольних турах

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Леді Гага - італійська дівчина з Нью-Йорка, яка обожнює чизбургер із фаршем та овочами.

28 березня 39 років тому народилася знаменита співачка Леді Гага. Італійка за походженням та володарка "Греммі", "Оскар" і "Золотий глобус" американська поп-зірка Леді Гага любить їсти їжу з сиром, м'ясом і помідорами. Її особистий шеф-кухар Джумоке Джексон в турах поділився рецептом бургера з фаршем і салатом на багеті, який зірка просто обожнює. Поєднання яловичого фаршу, американського сиру, листя салату та помідорів створює цим рецептом пікантний комфорт чудового чизбургера. Але замість котлети на булочці м'ясо кришиться і подається на довгому багеті.

Рецепт чизбургера на багеті з фаршем, салатом Айсбер і томатами сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Леді Гага має італійське коріння й обожнює сир з помідорами.
Леді Гага має італійське коріння й обожнює сир з помідорами.

Бутерброд з яловичим фаршем та салатом Айсберг для Леді Гаги 

Вам знадобиться: 

  • Багет - третина французького.
  • Вершкове масло - 1 столова ложка. 
  • Цибуля жовта - половинка. 
  • Бутербродний сир - 2-4 скибки.
  • Майонез - четвертина склянки.
  • Кетчуп - четвертина склянки.
  • Салат айсберг - половина головки. 
  • Томат - половина. 
  • Фарш яловичий - 2 столові ложки
  • Сіль, чорний перець - до смаку.
рецепт 1
Такий чизбургер - щось середнє між класикою італійської й американскьої кухні.

Як готувати: 

Наріжте багет паралельно робочій поверхні, обережно, щоб не прорізати наскрізь. У великій чавунній сковороді на середньому вогні розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Підсмажте багет зрізом донизу, час від часу повертаючи, поки не підрум’яниться, 3–4 хвилини. Перекласти багет на блюдо.

У тій самій сковороді на середньому сильному вогні розтопіть решту 1 столової ложки вершкового масла. Сформуйте з фаршу кульку, приправте сіллю й перцем. Використовуючи лопатку, притисніть м’ясо до сковороди, щоб розрівняти його. Готуйте, доки дно не підрум’яниться, 3–5 хвилин.

М'ясо переверніть, потім додайте цибулю. Готуйте, розбиваючи м’ясо на дрібні шматочки, поки воно не підрум’яниться, а цибуля не стане прозорою, ще приблизно 3 хвилини. Розкладіть скибочки сиру поверх яловичини. Зніміть з вогню, накрийте сковороду кришкою і дайте розтанути.

Зрізані сторони багету змастіть майонезом, потім кетчупом. Викладіть м’ясну суміш на одну сторону багету. Зверху викласдіть листя салату і помідори. Закрийте багет якомога краще, потім розріжте навпіл.

Порада від Інформатора: подавайте з квасом чи соком. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube