Відомий дизайнер готує рідко, але робить це з душею, щоб було не тільки смачно, а й гарно
Відомий український модельєр і дизайнер одягу Андре Тан 26 жовтня відзначає 43-й день народження. Він є президентом Ukrainian Fashion Council, а ще засновником Академії стилю та дизайну. Дизайнер постійно ділиться у соцмережах простими, але ефективними правилами, які допомагають українським жінкам та дівчатам зробити правильні акценти в образах.
На відміну від одягу, який має бути вишуканим і стильним, до кухні та страв Андре Тан відноситься стримано. Він віддає перевагу українській та азійській кухням, обожнює борщ. Навіть створив ексклюзивну колекцію футболок, які поєднують їжу та моду, у рамках колаборації з шеф-кухарем і ресторатором Євгеном Клопотенко "Український борщ. Рентген".
Готує Андре Тан рідко. Здебільшого це закуски та легкі страви з морепродуктів та риби. Наприклад, тартар. Його може зробити дуже швидко, бо знає легкий рецепт. Навіть соус у цій страві готується за лічені хвилини. Звісно дизайнер поділився ним з прихильниками.

Дрібно наріжте лосось, авокадо та цибулю-шалот. З лимона вичавте сік і починаєте збирати страву. Візьміть тарілку та кільце для формування, викладіть авокадо, потім каперси і шар цибулі, а зверху нарізаний лосось. Поставте у холодильник на пів годинки, а тим часом приготуйте соус.
У невеликій ємкості змішайте мед, сік лимона, соєвий соус, оливкову олію, перець та сіль. Дістаньте тартар, зніміть кільце та полийте соусом. Смачного!
Поради від Інформатора: для пікантності можна додати імбир або трохи васабі чи каєнського перцю. Огірок додасть свіжості, а діжонська гірчиця в соусі – гостроти. Подавати страву краще охолодженою, щоб смак був насиченішим.