У кожного бувають моменти, коли ніби все добре, але всередині все одно звучить питання “чому?”. Це не драма, це просто історія життя. Ми всі ставимо собі питання, на які немає правильних відповідей.
Кутюр'є не любить поратися на кухні, та завжди тримає в холодильнику авокадо й мінералку. Тому готуємо потрясну легку страву
Рецепт салату з авокадо та креветками сподобається усім, хто любить свіжі й легкі, водночас поживні салати. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
26 жовтня народився популярний український кутюр'є Андре Тан. Він якось поділився, що готувати не любить, та й взагалі уваги харчуванню раніше не приділяв. Поставитись до їжі інакше, майже як до філософії, його примусив італійський партнер по тканинах. За словами Тана, той повторював: ми те, що ми їмо, та як може авто їхати без палива? Андре таки дослухався до колеги і з часом перейшов на дієтичне харчування.

"Я ніколи не їм фастфуд, смажене, чіпси та іншу хімію, у моєму раціоні лише дієтична їжа. Солодкого мені взагалі не хочеться, я його, мабуть, переїв у студентські роки", - за словами дизайнера, тоді його організм без солодкого "не запускався".
В той же час, у студентстві, як зізнавався Тан українським журналістам, їжі було катма. В звичайному гуртожитку майбутньому відомому кутюр'є деколи доводилось голодувати, а смажена картопля - була за щастя. Потім часи змінились, й Андре вже міг дозволити собі традиційні "три пляшки шампанського" в холодильнику про запас.
Наразі дизайнер взагалі не вживає алкоголь, а замість нього завжди тримає в коморі мінералку та авокадо. Рецептом з останнього Інформатор сьогодні й поділиться. Тож, руки на кухню!

Роздавіть часник плоскою стороною ножа. Розігрійте в сковороді половину олії, викладіть туди часник та креветки. Обсмажуйте креветки, помішуючи близько 5 хвилин. Потім перекладіть їх на серветку, щоб стік зайвий жир.
Розріжте помідори навпіл, наріжте авокадо великими шматочками і порубайте салатне листя. Додайте до інгредієнтів охолоджені креветки.
Порада від Інформатора: заправте салат сумішшю масла, що залишилося, лимонного соку, перцю й солі. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.