Дуже модний сніданок Андре Тана - рецепт

Читать на русском

Кутюр'є не любить поратися на кухні, та завжди тримає в холодильнику авокадо й мінералку. Тому готуємо потрясну легку страву

Читать на русском
Салат з авокадо, рецепт
Як смачно приготувати дієтичний салат з авокадо, томатами та креветками.

Кутюр'є не любить поратися на кухні, та завжди тримає в холодильнику авокадо й мінералку. Тому готуємо потрясну легку страву

Рецепт салату з авокадо та креветками сподобається усім, хто любить свіжі й легкі, водночас поживні салати. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

26 жовтня народився популярний український кутюр'є Андре Тан. Він якось поділився, що готувати не любить, та й взагалі уваги харчуванню раніше не приділяв. Поставитись до їжі інакше, майже як до філософії, його примусив італійський партнер по тканинах. За словами Тана, той повторював: ми те, що ми їмо, та як може авто їхати без палива? Андре таки дослухався до колеги і з часом перейшов на дієтичне харчування. 

Андре з часом перейшов на дієтичне харчування, чому завдячує бадьорим виглядом!
Андре Тан з часом перейшов на дієтичне харчування, чому сьогодні завдячує бадьорим виглядом!

"Я ніколи не їм фастфуд, смажене, чіпси та іншу хімію, у моєму раціоні лише дієтична їжа. Солодкого мені взагалі не хочеться, я його, мабуть, переїв у студентські роки", - за словами дизайнера, тоді його організм без солодкого "не запускався".

В той же час, у студентстві, як зізнавався Тан українським журналістам, їжі було катма. В звичайному гуртожитку майбутньому відомому кутюр'є деколи доводилось голодувати, а смажена картопля - була за щастя. Потім часи змінились, й Андре вже міг дозволити собі традиційні "три пляшки шампанського" в холодильнику про запас.

Наразі дизайнер взагалі не вживає алкоголь, а замість нього завжди тримає в коморі мінералку та авокадо. Рецептом з останнього Інформатор сьогодні й поділиться. Тож, руки на кухню!

Готуємо салат з авокадо, томатами та креветками.
Готуємо дієтичний салат з авокадо, томатами та креветками.

Вам знадобиться:

  • Часник - 2 зубчики.
  • Оливкова олія - 4 столові ложки.
  • Очищені креветки - 250 г.
  • Томати чері - 200 г. 
  • Авокадо - штука. 
  • Салатне листя - 100 г.
  • Лимонний сік - 2 столові ложки.
  • Сіль та мелений чорний перець - до смаку.

Як готувати: 

Роздавіть часник плоскою стороною ножа. Розігрійте в сковороді половину олії, викладіть туди часник та креветки. Обсмажуйте креветки, помішуючи близько 5 хвилин. Потім перекладіть їх на серветку, щоб стік зайвий жир.

Розріжте помідори навпіл, наріжте авокадо великими шматочками і порубайте салатне листя. Додайте до інгредієнтів охолоджені креветки. 

Порада від Інформатора: заправте салат сумішшю масла, що залишилося, лимонного соку, перцю й солі. Смачного!

З абажанням, можна додати до салату огірки, це надасть йому ще більшої свіжості.
За бажанням, можна додати до салату кружальця свіжих огірочків, це надасть йому ще більшої свіжості.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.