Фантастичний сніданок: як приготувати вершковий мус з малиновим кюлі

Читать на русском

Вершковий мус з малиновим кюлі сподобаються всім шанувальникам здорового харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати цікавий сніданок

Читать на русском
Вершковий мус з малиновим кюлі
Вершковий мус з малиновим кюлі

Вершковий мус з малиновим кюлі сподобаються всім шанувальникам здорового харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати цікавий сніданок

Рецепт вершкового мусу з малиновим кюлі сподобається всім шанувальникам здорового харчування. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

Вершки та малина ідеальне поєднання. Цю страву не потрібно довго готовити. А це дозволяє зберегти вітаміни та зекономити час. Щоб додати страві більш пікантний смак, ресторатор Євген Клопотенко пропонує додати до малини трохи імбиру, а вершковий мус освіжити листочками м’яти.

Вершковий мус з малиновим кюлі
Вершковий мус з малиновим кюлі

Вам знадобиться:

  • 250 мл вершків (33% жирності)
  • 200 г малини
  • 3 см корня імбиру
  • 30 г цукрової пудри (для вершків)
  • 30 г цукру (для малини)
  • 3-4 гілочки м’яти

Як готувати

Малину викладіть у невелику каструлю, додайте цукор, тертий корень імбиру і доведіть до кипіння. Варіть на маленькому вогні 5 хвилин, після чого перетріть через дрібне сито і дайте охолонути. Малинове кюлі готове. Вершки збийте з цукровою пудрою до появи стійких форм. Листя м'яти подрібніть і змішайте з вершками.

 

Порада від Інформатора: Якщо ви хочете вживати малину без термообробки, приготуйте малиновий смузі. Змішайте свіжу малину, йогурт чи молоко, за бажанням додайте лід, мед або цукор. Для змішування використовуйте блендер. У результаті має утворитися гладкий кремоподібний смузі. Щоб освіжити напій, додайте кілька листочків м’яти.

На дно склянки викладіть шар вершків, потім шар малинового кюлі, а потім ще один шар вершків. Поставте в холодильник мінімум на 1 годину. При подачі прикрасьте листочками м'яти. 

Раніше Інформатор писав:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.