“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Бісквіт з полуничним джемом та малиною на сніданок подобався королеві Великобританії Вікторії. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати королівський сніданок
Рецепт бісквіту з полуничним джемом та малиною сподобається всім, хто любить англійську кухню. Готувати його швидко та смачно. Цей королівський рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Епоха правління королеви Вікторії (1837 - 1901) - час справжнього розквіту Британської імперії. Імператриця була справжнім гурманом: на сніданок і до традиційного п'ятигодинного чаювання королева Вікторія замовляла свій улюблений десерт — бісквіт із полуничним джемом, малиною та вершками. Страва стала популярною не лише в королівському палаці, а й по всій Великій Британії. Вже двісті років ванільний бісквіт королеви Вікторії є найпопулярнішим британським тістечком.
Змішайте у глибокий мисці вершкове масло і цукор, збийте суміш міксером до стану однорідної сметаноподібної маси. Введіть в суміш 4 яйця та збивайте хвилину. Додайте до суміші борошно та розпушувач, ваніль та цедру лимона. Змастіть форму для запікання вершковим маслом і заповнити тістом. Запікайте при температурі 190 градусів 25 хвилин.
Порада від Інформатора: щоб бісквіт не впав, а вийшов пухким та високим, потрібно використовувати лише свіжі яйця кімнатної температури. Дуже важливо ретельно просіяти борошно через дуже дрібне сито! Воно повинно насититися повітрям. Тісто треба ставити у розігріту духовку та в жодному разі не відкривати її, доки бісквіт не спечеться. Після цього вимкніть духовку і залишіть бісквіт у ній ще на 10 хв. Це необхідно для того, щоб корж не осів.
Дайте коржу охолонути, потім розріжте на 2 рівні частини. Поєднайте в глибокій мисці джем і малину, залишивши кілька ягід для прикраси. Промажте ягідною пастою та взбитими вершками коржі. Готовий бісквіт прикрасьте свіжими ягодами та цукровою пудрою.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.