Денні з 10 років сидить на дієтах при зрості 152 см.
Рецепт салату з м'ясом індички сподобається усім, хто любить поживні дієтичні страви! Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже традиційно має для вас смачну пораду.
17 листопада народився американський актор-комік італо-албанського походження Денні ДеВіто. Чоловік з підліткового віку бореться із зайвою вагою - при зрості 152 см! Найвідоміша дієта Денні триває протягом трьох днів, під час яких актор снідає вівсянкою чи яйцем, обідає салатом з індички або курки, на вечерю - лазанья чи паста з морепродуктами, у якості перекусу - фрукти.
Інформатор вирішив поділитись кількома варіантами приготування салату з індички, оскільки це м'ясо не тільки надзвичайно ароматне, ніжне та смачне, а ще й корисне для травлення та сприяє швидкому засинанню та глибокому якісному сну завдяки амінокислоті триптофану, яка міститься в ньому.
Гарбуз треба помити, почистити, нарізати кубиками. Покласти у форму, посипати сіллю, часником, збризнути оливковою олією і запекти хвилин 15 до м'якості.
Філе індички з двох сторін посипати сіллю та приправою, обсмажити та загасити під кришкою до готовності. Можна додати трохи води.
Порада від Інформатора: у тарілку викладіть салатний мікс, додайте шматочки гарбуза та індички, збризніть все олією й так подавайте.
Маринад для моркви:
Для бульйону:
Серця добре промиваємо і розрізаємо навпіл. Ставимо каструлю на плиту і наливаємо у неї воду. Відправляємо в каструлю цибулю, сіль, спеції та лавровий лист.
Даємо бульйону закипіти і відправляємо до нього наші серця. Варимо їх до готовності, близько 30-40 хвилин. Поки варяться серця, маринуємо моркву.
Моркву натираємо на тертці для корейської моркви короткими смужками. У глибокій ємності змішуємо оливкову олію, соєвий соус, спеції та пропущений через прес часник. Відправляємо в цю суміш моркву та залишаємо маринуватися.
Тим часом підготуємо решту інгредієнтів. Яйця розрізаємо навпіл і нарізаємо смужками. Огірки також нарізаємо смужками. Виймаємо серця і даємо їм трохи охолонути. Нарізаємо охолілі серця смужками.
Тепер у глибоку ємність викладаємо нарізані серця, яйця, огірки та моркву. Додаємо майонез та добре все перемішуємо - салат готовий, смачного!
Тости слід нарізати кубиками, злегка посолити, збризкати оливковою олією і підсушити в духовці до золотистого кольору.
Грудинку індички потрібно заздалегідь запекти у фользі з улюбленими спеціями, щоб м'ясо настоялося та охололо. Яйця проварити протягом 5 хвилин. Далі викладіть на блюдо листя салату, четвертинки помідорів, половинки перепелиних яєць, скибочки філе індички, заправте соком лимона та оливковою олією.
Пораді від Інформатора: зверху посипте сухариками та пряними спеціями для салату.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.