Дієтичні страви, на яких схуд Денні Девіто

Денні з 10 років сидить на дієтах при зрості 152 см.

Рецепт, продукти, лайфхак
Денні вміє пожартувати над своєю зовнішністю, а ми любимо його таким, яким він є!

Рецепт салату з м'ясом індички сподобається усім, хто любить поживні дієтичні страви! Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор вже традиційно має для вас смачну пораду. 

17 листопада народився американський актор-комік італо-албанського походження Денні ДеВіто. Чоловік з підліткового віку бореться із зайвою вагою - при зрості 152 см! Найвідоміша дієта Денні триває протягом трьох днів, під час яких актор снідає вівсянкою чи яйцем, обідає салатом з індички або курки, на вечерю - лазанья чи паста з морепродуктами, у якості перекусу - фрукти. 

Денні неодноразово зізнавався, що з 10 років сидить на дієтах.
Денні неодноразово зізнавався, що, починаючи з його 10 років, перепробував стільки різних дієт!

Інформатор вирішив поділитись кількома варіантами приготування салату з індички, оскільки це м'ясо не тільки надзвичайно ароматне, ніжне та смачне, а ще й корисне для травлення та сприяє швидкому засинанню та глибокому якісному сну завдяки амінокислоті триптофану, яка міститься в ньому. 

Салат з гарбуза та індички

Вам знадобиться:

  • Гарбуз - 200 г.
  • Індичка - 250 г.
  • Салатний мікс.
  • Сухий часник - дрібка.
  • Сіль, перець - до смаку.
  • Оливкова олія - 15-30 г.
М'ясо індички легко перетравлюється.
М'ясо індички легко перетравлюється.

Як готувати: 

Гарбуз треба помити, почистити, нарізати кубиками. Покласти у форму, посипати сіллю, часником, збризнути оливковою олією і запекти хвилин 15 до м'якості.

Філе індички з двох сторін посипати сіллю та приправою, обсмажити та загасити під кришкою до готовності. Можна додати трохи води.

Порада від Інформатора: у тарілку викладіть салатний мікс, додайте шматочки гарбуза та індички, збризніть все олією й так подавайте.

Салат з індичого серця

Вам знадобиться:

  • Індичі серця - 500 г.
  • Яйця - 5 штук. 
  • Мариновані огірки - 300 г.
  • Морква - 100 г.
  • Майонез 30% - 200 г.

Маринад для моркви:

  • Оливкова олія - 10 г.
  • Соєвоий соус - 10 г.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Спеції для моркви по-корейськи.

Для бульйону:

  • Цибуля - штука.
  • Суміш перців горошком.
  • Сушена паприка.
  • Італійські трави.
  • Лавровий лист.
  • Сіль - до смаку.
Салат з індичих сердець з часником - страва доволі пікантна.
Салат з індичих сердець з часником у соусі - страва з доволі пікантним смаком.

Як готувати: 

Серця добре промиваємо і розрізаємо навпіл. Ставимо каструлю на плиту і наливаємо у неї воду. Відправляємо в каструлю цибулю, сіль, спеції та лавровий лист.

Даємо бульйону закипіти і відправляємо до нього наші серця. Варимо їх до готовності, близько 30-40 хвилин. Поки варяться серця, маринуємо моркву.

Моркву натираємо на тертці для корейської моркви короткими смужками. У глибокій ємності змішуємо оливкову олію, соєвий соус, спеції та пропущений через прес часник. Відправляємо в цю суміш моркву та залишаємо маринуватися.

Тим часом підготуємо решту інгредієнтів. Яйця розрізаємо навпіл і нарізаємо смужками. Огірки також нарізаємо смужками. Виймаємо серця і даємо їм трохи охолонути. Нарізаємо охолілі серця смужками.

Тепер у глибоку ємність викладаємо нарізані серця, яйця, огірки та моркву. Додаємо майонез та добре все перемішуємо - салат готовий, смачного!

Салат з індичої грудки

Вам знадобиться:

  • Філе індички - 300 г.
  • Тостовий хліб - 4 шматочки.
  • Салат-мікс - 100 г.
  • Перепелині яйця - 7 штук.
  • Коктейльні помідори (можна чері) - 150 г.
  • Сік 1/2 лимона.
  • Оливкова олія - 100 мл.
Салат з індичої грудки виходить дуже ситним!
Салат з індичої грудки виходить дуже ситним!

Як готувати: 

Тости слід нарізати кубиками, злегка посолити, збризкати оливковою олією і підсушити в духовці до золотистого кольору.

Грудинку індички потрібно заздалегідь запекти у фользі з улюбленими спеціями, щоб м'ясо настоялося та охололо. Яйця проварити протягом 5 хвилин. Далі викладіть на блюдо листя салату, четвертинки помідорів, половинки перепелиних яєць, скибочки філе індички, заправте соком лимона та оливковою олією.

Пораді від Інформатора: зверху посипте сухариками та пряними спеціями для салату.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube