Молочно-рисовий пудинг з корицею виходить дуже ніжним та ароматним!
Рецепт рисового пудингу сподобається усім, хто любить рисові десерти. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду.
12 листопада народився канадський кіноактор, що зіграв Кена в стрічці про Барбі та її країну Барбіленд - Раян Ґослінг. Крім того, актор зіграв помітні ролі в понад двох десятках кінострічок та давно одружений на американській актрисі Еві Мендес, яка народилась у Майамі, проте має кубинське коріння.
Мати Єви й теща Ґослінга регулярно пригощає зятя смакотою, від якої останній у повному захваті, про що неодноразово сам зізнавався журналістам. Це рисовий пудинг - Арроз кон лече. Його і приготуємо на честь народин актора.
Висипте рис у миску. Додайте цедру лимона та апельсина, палички кориці та гвоздику. Залийте водою та залиште на 1 годину. Потім перелийте все в каструлю. Доведіть до кипіння - приблизно через 5 хвилин, закрийте кришкою і залиште на повільному вогні, поки вода не випарується.
В окремій мисці збийте яйце та молоко. Потім додайте ванільний екстракт, сіль та згущене молоко і все перемішуйте до однорідної маси.
Додайте цю суміш до рису, закрийте кришкою та доведіть до готовності (приблизно 15-20 хвилин), іноді помішуючи. Повинна вийде кремоподібна маса.
Вийміть корицю, гвоздику та цедру і залишайте охолонути. Потім накрийте кришкою та відправте в холодильник.
Коли охолоне, розкладіть в невеликі стаканчики і подавайте до столу! Можна зверху посипати порошком какао чи тертим шоколадом.
Порада від Інформатора: перед приготуванням промийте рис, аби вода стала прозорою. З нього має вимитись увесь крахмал.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.