Чим кубинська теща годує Раяна Ґослінга - рецепт

Молочно-рисовий пудинг з корицею виходить дуже ніжним та ароматним!

Рецепт, десерт, продукти, рис
Авторський рецепт пудингу належить тещі актора.

Рецепт рисового пудингу сподобається усім, хто любить рисові десерти. Готувати його просто. А щоб смакувало ще більше, Інформатор має для вас смачну пораду. 

12 листопада народився канадський кіноактор, що зіграв Кена в стрічці про Барбі та її країну Барбіленд - Раян Ґослінг. Крім того, актор зіграв помітні ролі в понад двох десятках кінострічок та давно одружений на американській актрисі Еві Мендес, яка народилась у Майамі, проте має кубинське коріння.

Мати Єви й теща Ґослінга регулярно пригощає зятя смакотою, від якої останній у повному захваті, про що неодноразово сам зізнавався журналістам. Це рисовий пудинг - Арроз кон лече. Його і приготуємо на честь народин актора. 

Раян відомий за головними ролями у понад як десяти фільмах.
Раян відомий за головними ролями в таких фільмах, як "Ла-Ла-Ленд" та "Щоденник пам'яті".

Вам знадобиться:

  • Рис (жасмин) – 1 склянка.
  • Кориця (палички) – 2 штуки.
  • Цедра лимона (або апельсина) – 1 столова ложка.
  • Гвоздика (ціла) – 3 штуки.
  • Вода – 4 склянки.
  • Яйце куряче – 1 штука.
  • Молоко – 3 склянки.
  • Молоко згущене – 1 банка.
  • Сіль – 1/4 чайної ложки.
  • Ваніль (екстракт) – 1 столова ложка.
  • Како або шоколад – для затирання.

Як готувати:  

Висипте рис у миску. Додайте цедру лимона та апельсина, палички кориці та гвоздику. Залийте водою та залиште на 1 годину. Потім перелийте все в каструлю. Доведіть до кипіння - приблизно через 5 хвилин, закрийте кришкою і залиште на повільному вогні, поки вода не випарується.

В окремій мисці збийте яйце та молоко. Потім додайте ванільний екстракт, сіль та згущене молоко і все перемішуйте до однорідної маси.

Додайте цю суміш до рису, закрийте кришкою та доведіть до готовності (приблизно 15-20 хвилин), іноді помішуючи. Повинна вийде кремоподібна маса.

Вийміть корицю, гвоздику та цедру і залишайте охолонути. Потім накрийте кришкою та відправте в холодильник.

Коли охолоне, розкладіть в невеликі стаканчики і подавайте до столу! Можна зверху посипати порошком какао чи тертим шоколадом.

Молочно-рисовий пудинг виходить дуже ніжним!
Молочно-рисовий пудинг виходить дуже ніжним!

Порада від Інформатора: перед приготуванням промийте рис, аби вода стала прозорою. З нього має вимитись увесь крахмал. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube