Зірка Гри престолів Емілія Кларк показала дива з гарбузом і рибою

Акторка ретельно стежить за своїм раціоном, тому віддає перевагу дієтичним, але смачним стравам

Рецепт
Овочі та риба – ідеальне поєднання.

Британська акторка Емілія Ізобель Єфімія Роуз Кларк 23 жовтня відзначає день народження. Їй виповнилось 39 років. Всесвітньо відомою вона стала завдяки ролі "Матері драконів" Дейнеріс Таргарієн у серіалі "Гра престолів". Роль принесла їй не тільки славу, але й багато нагород. Тому на честь неї акторка навіть набила тату із зображенням трьох драконів.

Емілія Кларк, яка завжди слідкувала за своєю фігурою, для цієї ролі була змушена рахувати кожну калорію і дуже ретельно складати раціон. На допомогу прийшла дієта Clean and Lean, заснована на принципах здорового харчування, а не в обмеженні. Акторка настільки звикла до такого харчування, що не стала відходити від нього і після завершення зйомок. Тим паче, що рецепти страв прописані у книзі і готуються дуже легко.

Одна з найулюбленіших – риба запечена з гарбузом та спеціями. Страва виходить дуже смачна та ароматна, а також максимально проста у приготуванні. Потрібно всього пів години і у вас вже готова вечеря чи обід

Риба з гарбузом та броколі

Страва містить багато спецій
 Страва містить багато ароматних спецій.

Вам знадобиться:

  • копчена пікша або тріска – 600 г
  • гарбуз – 1 шт.
  • оливкова олія
  • пластівці перцю чилі
  • насіння кмину
  • сіль та перець
  • броколі – 400 г
  • гарбузове насіння – 100 г
  • сир фета – 1 пачка
  • вершкове масло – 50 г

Як готувати:

Візьміть гарбуз, почистіть та наріжте його на невеликі шматочки. Викладіть на деко, попередньо змащене оливковою олією. Посипте пластівцями чилі, насінням кмину, посоліть та поперчіть. Також на деко викладіть шматочки риби, загорнувши його у шматочок фольги, але лишивши верхню частину відкритою. Посипте їх сумішшю трав і покладіть зверху шматочок вершкового масла

Відправте у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Тим часом відваріть броколі у трохи підсоленій воді до стану аль-денте. Наріжте на невеликі кубики фету. Коли риба та гарбуз приготуються, дістаньте з духовки та посипте їх сиром і гарбузовим насінням, додайте броколі. Подавайте страву теплою.

Поради від Інформатора: для покращення смаку страви, скропіть рибу та овочі лимонним соком перед запіканням. Можна також додати кілька тонких скибочок лимона зверху. Додайте подрібнений часник, це надасть страві насиченого аромату.

Слідкуйте за нами у Telegram

Image
Оперативні новини та разбори: Україна, світ, війна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити