На приготування такого рулету у вас піде близько 40 хвилин
Різдво вже за тиждень! А отже треба запасатись цікавими рецептами смаколиків і закусок до різдвяного столу, аби як слід побалувати рідних і близьких. Рецепт печінкової закуски до святкового столу сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Важливо! Начинку для цього рулету можна вибрати будь-яку, на свій власний смак.
Курячу печінку випустіть у блендер. Вбийте два яйця і вкиньте порізані часточками дві цибулини. Додайте борошно, посоліть і перебийте до однорідної маси. Вилийте на пергамент, розрівняйте і випікайте корж при температурі 180 С впродовж 15 хвилин.
Потім перекладіть те, що вийде, на плівку, загорніть у рулет і поставте в холодильник. Натріть два варених яйця, плавлені сирки. Додайте майонез і сметану, часник та сіль, перемішайте.
Дістаньте корж, розкрутіть, викладіть начинку, зверху зелень і знову загорніть у плівку. Охолодіть. Через пару годин подавайте. Смачного!
Порада від Інформатора: якщо візьмете 400 грамів печінки, то корж буде тонший і буде краще скручуватичь. Тоді випікайте його 12 хвилин.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.