Таке м'ясо виходить надзвичайно соковитим
Відома британська страва "Біф Веллінгтон" – це молода яловича вирізка, загорнута в гриби. Втім, наші бабусі готували м'ясо в тісті ще раніше. Це дозволяло йому залишатись соковитим, адже у тісті, немов у рукаві чи фользі, яких тоді ще не було, зберігалися всі соки. Тож, сьогодні пропонуємо приготувати м'ясо в тісті з чорносливом.
Рецепт м'яса, загорнутого в тісто, сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Для тіста:
Для начинки:
Натріть свинину ароматними травами і залиште промаринуватись. Півкільцями наріжте цибулю. Відправте м'ясо на розігріту пательню з олією й обсмажте з обох сторін впродовж пари хвилин до скоринки. Підсмажте цибулю, подрібніть чорнослив, попередньо його промивши.
Приготуйте дріжджове тісто на воді. Загорніть в нього подушку з цибулі й чорносливу, додайте шпинат, а зверху викладіть м'ясо, закрийте тісто та прикрасьте "косичкою". Випікайте у відповідності до кількості м'яса. На кілограм м'яса страва запікається годину-півтори, якщо ви запікаєте 2 кг м'яса – робіть це протягом двох годин.
Порада від Інформатора: можна взяти будь-яку частину свинини, це може бути корейка чи шийка, тобто будь-що, що ви хочете запекти! До начинки також можна додати кілька смужок бекону – для більш димного запаху страви. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.