Улюблений салат співачки Адель: найсмачніше в ньому - заправка

Незалежно від того, чи це гарнір, чи окрема страва, цей салат просто сяє яскравими смаками та поживними інгредієнтами

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, салат Адель
Повірте, ви будете їсти цей салат знову і знову

5 травня народилася всесвітньовідома британська співачка Адель. Англійська авторка пісень, музикантка й продюсерка, також є активісткою ВІЛ/СНІД- та ЛГБТ. Адель такоє відома тим, що дотримується спеціальної дієти. Дієта Адель - це система харчування з вживанням певних видів сирих продуктів із високим вмістом ферментних білків, котрі зміцнюють імунну систему, перешкоджають старінню клітин, а також регулюють обмін речовин і природну здатність організму розщеплювати жири.

Адель їсть багато яблук, цитрусових, волоських горіхів, петрушки, фініків, каперсів, чорниці, сої, полуниці, куркуми, червоної цибулі, одивкової олії, капусти і п'є зелений чай. Плюс обмеження калорій. Тож, не дивно, що салат, який, за чутками, є улюбленим обідом Адель, містить деякі з цих продуктів. Нарізана капуста кале, яблука чи груші, волоські горіхи та селера, поєднані з пікантною заправкою з оливкової олії, лимонного соку та меду й зернями гранату, - це справді щось! 

Рецепт улюбленого салату співачки Адель сподобається всім українцям, які слідкують за власним здоров'ям та фігурою. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Адель їсть багато овочів, фруктів і горіхів, але не проти класичних бургерів.
Адель їсть багато овочів, фруктів і горіхів, але не проти класичних бургерів.

Салат "Адель"

Вам знадобиться:

  • Капуста кале - 1 суцвіття.
  • Яблуко чи груша - 1-2 штуки.
  • Селера - 1 суцвіття.
  • Волоські горіхи - гарна жменя.
  • Оливкова олія - для заправки. 
  • Лимон - 1 штука.
  • Мед - 2-3 столові ложки. 
  • Сіль - до смаку.
  • Петрушка - пучок. 
Ви приготуєте цей салатусього  за 15 хвилин, смачного!
Ви приготуєте цей салат усього за 15 хвилин, смачного!

Як готувати: 

Видаліть стебла з капусти кале, потім помийте та ретельно висушіть її листя. Далі наріжте його на шматочки розміром з один укус. Дрібно наріжте селеру та яблуко (чи грушу - на ваш вибір).

Підсмажте волоські горіхи на сухій сковороді на середньому вогні кілька хвилин, доки вони не почнуть пахнути, обережно, щоб не спалити. Після підсмажування крупно наріжте їх.

У великій мисці змішайте нарізану капусту, селеру, яблуко або грушу та підсмажені волоські горіхи. 

В окремій маленькій мисці або невеликій скляній банці збийте або збийте (з закритою кришкою) оливкову олію, лимонний сік, мед, сіль і петрушку, щоб приготувати заправку.

Полийте заправкою інгредієнти салату у великій мисці та обережно перемішайте салат, доки всі інгредієнти не будуть рівномірно покриті заправкою. Спробуйте та за потреби додайте улюблені приправи (наприклад, орегано чи трави провансу). Подавайте та насолоджуйтесь!

Порада від Інфомратора: в цьому рецепті капусту кале можна замінити пекінською капустою чи листям салату. Також ви можете додати нарізані фініки або козячий сир, будь-якими горіхам/насінням, що вам подобаються.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube