Цей салат має базу, а от інші продукти ви можете щоразу додавати або ні - до смаку
Весна - час, коли особливо гостро хочеться свіжих овочів та зелених вітамінів. Пропонуємо вашій увазі салат, у якому частково можна замінювати інгредієнти, чи додавати нові. Він чудово підійде для тих, хто не надто захоплений листовою зеленню.
Рецепт салату з замінними інгредієнтами сподобається всім українцям! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Помийте огірок та зелень. Порвіть кріп руками, і руками покришіть фету. Авокадо поріжте на кубики. Відваріть нут.
Змішайте нут, фету та авокадо з солоними оливками та каперсами, додайте нарізагі огірки та дрібно нарізаний ромен. Заправте салат оливковою олією. Посоліть та попечріть до смаку.
Використовуйте цей рецепт як шаблон, щоб максимально використати інгредієнти, які у вас є під рукою:
Порада від Інформатора: ви також можете додати до цього салату сухарі чи варені яйця - для ситності. Також можна додати до салату крекери чи й просто черствий хліб. Смачного!