“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Салат з полуниці та шпинату з горіхами на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати здоровий та корисний сніданок
Рецепт салату з полуниці зі шпинату та горіхами від нутриціологині Анастасії Голобородько сподобається всім, хто обирає здорову та корисну їжу. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей травневий рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Полуниця багата на вітаміни групи В, А, С, Е, РР, К, сахариди, каротин, фолієву кислоту, калій, кальцій, магній, натрій, залізо, цинк, фосфор та органічні кислоти (яблучну і саліцилову), а також клітковину і пектини.
Шпинат - чудове джерело заліза, яке допомагає створювати гемоглобін, що доставляє кисень тканинам вашого тіла. Кальцій, який є у шпинаті, необхідний для здоров'я кісток і є важливою сигнальною молекулою для вашої нервової системи, серця та м'язів. Шпинат також містить калій, магній, вітаміни B6, E та інші вітаміни. Тож травневий сніданок від Інформатора дуже корисний.
Амарант і кіноа потрібно замочити на ніч, після чого відварити разом. Усе це заправляємо горіховим маслом (можна також кокосовим молоком, хто як полюбляє). До речі, можна замість кіноа використати замочену на ніч зелену гречку. Її не потрібно варити, оскільки за ніч вона поглинає воду, стає ніжною й готовою до вживання.
Порада від Інформатора: Кіноа можна варити на воді, молоці або будь-якому бульйоні. Рідини для приготування потрібно вдвічі більше за кількість крупи. Біла кіноа вариться на найповільнішому вогні приблизно 11-15 хвилин після закипання. У процесі приготування потрібно помішувати і можна додати сіль і спеції. Чорна та червона потребуватимуть на 4-5 хвилин більше. Вимкнувши вогонь, коли вода випарується, залишіть кіноа на кілька хвилин під закритою кришкою, щоб вона доготувалася.
Полуницю помийте та очистіть від хвостиків. Шпинат порвіть руками на великі шматки, змішайте його з м’ятою й вичавіть на зелень сік лимона. Для більш вираженого смаку можна трохи посолити. Заправте салат горіховою олією, додайте полуницю та посипте горіхами.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.