«Страждання, які випали на мою долю в останній частині мого життя, я жертвую Господу за мир у світі та братерство між народами»
"Романтизували харасмент, відписка" - я вже чекаю на такі коменти. Ні, ми нічого не романтизуємо, ми просто сексуалізуємо еститику кадра, так можна.
Смузі з кропиви на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати здоровий та корисний сніданок
Рецептсподобається всім, хто обирає здорову та корисну їжу. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей травневий рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Молода кропива - добрий засіб для імунітету. Навесні, коли організм потребує захисту, вона дуже допомагає, адже містить вітаміни А,С. Причому вітаміну С у кропиві удвічі більше, ніж у ягодах чорної смородини та апельсинах. Щоб зберегти корисні властивості кропиви, рослину краще менше піддавати тепловій обробці. І в цьому випадку — смузі ідеальний варіант.
Кропиву добре помийте, викладіть на рушник, щоб стекла зайва вода і наріжте, але не дуже дрібно. Яблука помийте, очистіть і видаліть серцевину з насінням. Наріжте невеликими шматками. Лимон помите, розріжте пополам і половинку на частинки.
Порада від Інформатора: Обирайте молоду кропиву висотою до 15-20 сантиметрів. Її необхідно спочатку добре промити, дрібно посікти і ошпарити окропом, після чого трішки посолити, додати олії і дати постояти 20-30 хвилин. Це необхідно для того, аби кропива не жалила за язик.
У чашу блендера викладіть нарізану кропиву, яблуко, лимон і мед, подрібніть до однорідного стану. Перелийте напій у склянку і насолоджуйтесь. Смачного!
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.