Здоровий сніданок: вівсянка з фруктами, горіхами та медом
Вівсянка з фруктами, горіхами та медом на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Вівсянка з фруктами, горіхами та медом на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт здорового сніданку, вівсянка з фруктами, горіхами та медом, сподобається всім, хто турбується про своє здоров’я. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей яскравий рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Використання меду як ефективного лікарського засобу ґрунтується на багатьох його властивостях, зокрема антибактеріальній, бактерицидній, протизапальній і протиалергічній дії. Лікувальному ефекту меду сприяють склад сахарів, мінеральні речовини, мікроелементи, вітаміни, ферменти, біологічно активні речовини. Мед використовують як загальнозміцнюючий, тонізуючий, відновлюючий сили засіб. Тож, сніданок з медом - не лише смачний, але й корисний.
Вам знадобиться:
- Вівсяні пластівці 200 г,
- Родзинки або інші сухофрукти 1 столова ложка,
- Горіхи 1 столова ложка,
- Кориця 1/2 чайної ложки,
- Банан 1 штука,
- Мед 1 столова ложка,
- 1 склянка води або горіхового молока,
- Натуральний яблучний оцет 1-2 столової ложки
Як готувати
Вівсяні пластівці насипаємо в тарілку, в якій будемо їсти наш сніданок. Тепер у тарілку з пластівцями ми висипаємо родзинки. Обов'язково перед приготуванням каші помийте родзинки в теплій воді. Також насипаємо горіхи та корицю в наші вівсяні пластівці. Ви можете горіх трохи подрібнити так буде набагато смачніше.
Порада від Інформатора: Банани, які ви плануєте купувати, повинні мати рівномірний насичений жовтий колір, без зелених вкраплень. Допускається наявність коричневих плям, це свідчить про те, що банан на піку своєї стиглості. Вони повинні добре пахнути. Стиглий банан має характерний насичений і приємний аромат
Заливаємо наші вівсяні пластівці гарячою водою і дамо трохи постояти каші буквально 2-3 хвилини. Можете накрити кашу блюдцем або кришкою, щоб вона швидше запарилась. Ви можете заливати вівсянку холодною водою, але тоді вона повинна настоюватися близько години чи навіть більше. У готову вівсяну кашу ми додамо мед і нарізаний банан.
Раніше Інформатор писав:
- Сніданок для школяра: омлет з овочами, сиром та зеленню
- Англійський сніданок: яєшня, ковбаски, бекон та квасоля
- Сніданок за декілька хвилин: як приготувати яєшню-скрембл з тостами
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.