Пасту карбонара відомий актор може готувати та їсти хоч кілька разів на день
Популярний голлівудський актор Том Круз, відомий своїми ролями у фільмах "Місія нездійсненна", "Топ Ган" та "Кращий стрілець", 3 липня відзначає день народження. Окрім своєї акторської кар'єри, він також обожнює готувати і часто з'являється у різних телешоу, присвячених кулінарії. Круз, зокрема, великий шанувальник равіолі та пасти Карбонара.
Пасту відомий актор може готувати та їсти хоч кілька разів на день. Том Круз навіть називає себе самопроголошеним "Королем карбонари". Цю страву він готує як для себе, так і для друзів. По словах актора, стандартний рецепт доповнюють його талант та харизма. Виходить дуже смачно! Тому радимо запастись інгредієнтами й спробувати приготувати пасту від Круза. Тим паче, що процес зовсім нескладний. А по завершенню готування можна смакувати страву під улюблений фільм за участю голлівудської зірки.
Ставите каструлю з водою на вогонь, а поки вона кип'ятиться, готуєте потрібні інгредієнти. Берете миску і збиваєте в ній яйця з сіллю та перцем. Відставляєте в сторону. Переходити до бекону. Нарізаєте його на невеликі квадрати, висипаєте на попередньо розігріту пательню. Також до нього додаєте оливкову олію, подрібнений часник та нарізану на невеликі кубики цибулю.
Вогонь має бути невеликим, щоб бекон та овочі томились, а не смажились. Тим часом якщо вода закипіла, відправляєте у каструлю пасту. Варите згідно інструкції до стану аль денте. Потім зливаєте воду та додаєте до пасти яєчну суміш, активно перемішуєте. Останній крок – висипаєте у каструлю суміш бекону й овочів, а також тертий сир. Знову все перемішуєте. Можна смакувати!
Порада від Інформатора: щоб покращити смак пасти, можна додати базилік, зіру чи коріандр. Також радимо використовувати для цієї пасти лише жовтки яєць, тоді смак буде більш ніжним. Якщо ви полюбляєте вершковий смак, то можна додати їх до страви. Вживайте її гарячою.