«З початку великої війни чимало громадян віком 60 і більше років виявили бажання долучитись до захисту України. Але в українському законодавстві є обмеження щодо залучення до служби такої категорії громадян. Наш законопроєкт знімає ці обмеження»
«Підсніжник» — це поєднання танцювальних бітів, весняного настрою та емоційної романтики. Саундтрек до ретро-сну, в якому згадуються перші теле-закоханості, глянець 2000-х та дитячі мрії.
Без вершків та цибулі!
У світі існують популярні страви італійської кухні, які чомусь досі готують неправильно – це призводить італійців до жаху й обурення.
Найбільш фальсифікованою стравою італійської кухні є паста «Карбонара». «Навіщо туди додають вершки та цибулю? – обурюються італійці. – адже без цих продуктів «Карбонара» набагато смачніша!»
Сьогодні Інформатор розповість правильний рецепт італійської "Карбонари".
Налити в каструлю води на ¾, додати в воду сіль, поставити на вогонь. У цей час нарізаний дрібними кубиками або брусочками підчеревок або щоки підсмажити на сковороді до рум'яної скоринки. У цей час слід добре збити яєчні жовтки із сіллю та перцем і тертим сиром. Коли вода закипить, у неї слід опустити спагетті, які треба варити до стану «аль денте (злегка недоварені). Після того як макарони зваряться, їх у жодному разі не можна промивати! Слід злити воду з каструлі, залишивши спагетті, та влити в спагетті збиті жовтки, після чого протягом 30 секунд мішати пасту і жовтки. Висипати в макарони смажений підчеревок і перемішати знову доти, доки всі інгредієнти не розподіляться рівномірно.
Карбонара готова, їсти її слід у гарячому вигляді. Смачного!