Тепер капусту заведено готувати так: 15 хвилин і готово

Зустрічайте вегетаріанський рецепт котлеток на весну

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, капуста
Капуста корисна - вона є джерелом вітамінів В, С, Р, Е, К, магнію, сірки, калію, фосфору, йоду, цинку та міді!

Капуста - овоч незамінний у будь-яку пору року. Пропонуємо навесні приготувати котлетки з капусти - без м'яса. Рецепт капустяних котлет сподобається всім українським вегетаріанцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!

Капустяні котлетки 

Вам знадобиться:

  • Капуста - 1 качан.
  • Молоко - 1 склянка.
  • Вода - 1,5 склянки.
  • Борошно - 1 склянка.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Морква - 1 штука.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Олія - для смаження.
  • Яйця - 2 штуки.
  • Сіль, перець - до смаку.
На приготування цих котлет у вас пыде максимум пывгодини!
На приготування цих котлет у вас піде від 15-25 хвилин!

Як готувати: 

Капусту дрібно наріжте і залийте водою й молоком в каструлі. Варіть 15 хвилин. Зцідіть капусту та притрусять борошном. 

Підсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою та часником. Викладіть обсмажені овочі в миску з капустою та борошном. Вбийте яйця і приправте до смаку. Все ретельно перемішайте. 

Змастіть руки олією та сформуйте котлети. Смажте з обох боків по чотири хвилини. 

Порада від Інформатора: подавайте зі сметаною та зеленню й томатами чері.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube