Зустрічайте вегетаріанський рецепт котлеток на весну
Капуста - овоч незамінний у будь-яку пору року. Пропонуємо навесні приготувати котлетки з капусти - без м'яса. Рецепт капустяних котлет сподобається всім українським вегетаріанцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
Капусту дрібно наріжте і залийте водою й молоком в каструлі. Варіть 15 хвилин. Зцідіть капусту та притрусять борошном.
Підсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою та часником. Викладіть обсмажені овочі в миску з капустою та борошном. Вбийте яйця і приправте до смаку. Все ретельно перемішайте.
Змастіть руки олією та сформуйте котлети. Смажте з обох боків по чотири хвилини.
Порада від Інформатора: подавайте зі сметаною та зеленню й томатами чері.