Кількість гостроти залежить від вас, але знайте, що трохи червоного перцю надасть страві чудового смаку
В Україні похолодало, тому доречно приготувати бульйонну страву, яка до всього ще ц від після святкового похмілля може врятувати! Це суп за східним рецептом з молодим імбирем, порізаним прямо в бульйон, білою квасолею, рисом та локшиною. До такого супу чудово пасуватиме кукурудзяний хліб.
Куштувати цей суп можна впродовж тижня. Для цього просто розігрівайте страву, додаючи більше хрустких овочів з холодильника, як от капуста, рукола, крес-салат, спаржа. Ви також зможете додати до цього супу креветки чи тофу за бажанням.
Рецепт зігріваючого й поживного, гострого супу від похмілля сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
У середню каструлю додайте кімчі, бульйон, часник, імбир, перець, рибний і соєвий соус та місо. Поставте на сильний вогонь до кипіння. Частково накрийте кришкою, зменште вогонь до середньо-слабкого та обережно кип'ятіть, періодично помішуючи, доки бульйон не стане ароматним, а це через 8-10 хвилин.
Додайте квасолю та цибулю та продовжуйте варити на повільному вогні, поки бульйон не прогріється, приблизно 5 хвилин. Спробуйте та за потреби додайте сіль, та ще соуси до смаку, додатково приправте перцем, якщо потрібно. Перед подачею видаліть імбир, якщо не хочете його їсти, та додайте кінзу. Смачного!
Порада від Інформатора: кімчі продається різними способами та на різних стадіях стиглості. Для цієї страви вам знадобиться дуже стигле, добре ферментоване кімчі для найяскравішого смаку.