“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Яйця бенедикт з соусом песто: як просто та легко приготувати сніданок як у Влада Ями. Він сподобається всім, хто любить вишукану кухню, детально з фото та відео - лайфхак - Інформатор Україна
Рецепт яєць бенедикт з соусом песто сподобається всім, хто любить вишукану кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Дружина відомого хореографа Влада Ями, Лілія Яма, розповіла, що готує коханому чоловіку на сніданок. Так як пара дотримується здорового збалансованого харчування, рецепти їх улюблених страв підуть на користь всім, хто вирішить їх спробувати.
У своєму Інстаграмі Лілія розповіла про такі варіанти сніданку, що забезпечують танцюриста енергією на довгий робочий день:
Інформатор ще не писав, як приготувати яйця бенедикт. Тож, час це виправити.
Основний інгредієнт страви – яйця пашот. У глибокій каструлі закип'ятіть воду, додайте оцет та сіль. Як тільки вода закипить, за допомогою ложки перемішайте воду, зробіть в центрі каструлі вирву і вилийте сире яйце. Воду обережно зупиніть і варити яйце 2 хвилини на великому вогні. Готове яйце дістайте за допомогою шумівки на паперовий рушник, обріжте нерівні краї та дайте стекти воді.
Порада від Інформатора: Ви можете використовувати готовий соус песто, що продається в супермаркеті. Але корисніше та смачніше буде зробити його самостійно. Для цього збийте в блендері 50 г листя базиліку (без гілочок), 2 столові ложки кедрових горішків, 60 мл оливкової олії, 2 столові ложки тертого пармезану, 2 зубчики часнику, сік половини лимона, 1 дрібку солі.
Хліб підсмажте в тостері або в духовці (головне - не перетримати). Перетріть авокадо з вершковим сиром та рясно змастити тости цим соусом. Викладіть зелень та кільця помідора. Акуратно перекладіть яйце пашот зверху на овочі. Зверху змастіть яйце соусом песто та посипте тертим сиром пармезан.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.