Що їсть Влад Яма на сніданок: як приготувати яйця бенедикт з соусом песто

Яйця бенедикт з соусом песто: як просто та легко приготувати сніданок як у Влада Ями. Він сподобається всім, хто любить вишукану кухню, детально з фото та відео - лайфхак - Інформатор Україна

Яйця бенедикт з соусом песто, які дружина Влада Ями готує йому на сніданок
Яйця Бенедикт з соусом песто, які дружина Влада Ями готує йому на сніданок

Рецепт яєць бенедикт з соусом песто сподобається всім, хто любить вишукану кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Дружина відомого хореографа Влада Ями, Лілія Яма, розповіла, що готує коханому чоловіку на сніданок. Так як пара дотримується здорового збалансованого харчування, рецепти їх улюблених страв підуть на користь всім, хто вирішить їх спробувати.

Лілія Яма готує для родини корисні страви
Лілія Яма готує для родини корисні страви

У своєму Інстаграмі Лілія розповіла про такі варіанти сніданку, що забезпечують танцюриста енергією на довгий робочий день: 

Інформатор ще не писав, як приготувати яйця бенедикт. Тож, час це виправити.

Яйця Бенедикт з соусом песто
Яйця Бенедикт з соусом песто

Вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 2 шматочки хліба тостового цільнозернового
  • Половинка авокадо
  • 1 столова ложка вершкового сиру
  • 4 слайси помідора
  • 1 лист салату латук
  • Третина чайної ложки соусу песто

Як готувати

 

Основний інгредієнт страви – яйця пашот. У глибокій каструлі закип'ятіть воду, додайте оцет та сіль. Як тільки вода закипить, за допомогою ложки перемішайте воду, зробіть в центрі каструлі вирву і вилийте сире яйце. Воду обережно зупиніть і варити яйце 2 хвилини на великому вогні. Готове яйце дістайте за допомогою шумівки на паперовий рушник, обріжте нерівні краї та дайте стекти воді.

 

Порада від Інформатора: Ви можете використовувати готовий соус песто, що продається в супермаркеті. Але корисніше та смачніше буде зробити його самостійно. Для цього збийте в блендері 50 г листя базиліку (без гілочок), 2 столові ложки кедрових горішків, 60 мл оливкової олії, 2 столові ложки тертого пармезану, 2 зубчики часнику, сік половини лимона, 1 дрібку солі.

Хліб підсмажте в тостері або в духовці (головне - не перетримати). Перетріть авокадо з вершковим сиром та рясно змастити тости цим соусом. Викладіть зелень та кільця помідора. Акуратно перекладіть яйце пашот зверху на овочі. Зверху змастіть яйце соусом песто та посипте тертим сиром пармезан. 

Раніше Інформатор писав:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube