Сніданок від Анжеліки Рудницької: як приготувати салат "Що воно за диво"

Салат "Що воно за диво" сподобається всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок

Салат від  Анжеліки Рудницької "Що воно за диво"
Салат від Анжеліки Рудницької "Що воно за диво"

Рецепт салату від Анжеліки Рудницької "Що воно за диво" сподобається всім, хто любить здорове харчування. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

Українська співачка, телеведуча, художниця, науковиця, письменниця, громадська діячка, волонтерка Анжеліка Рудницька зазвичай зранку п’є йогурт і зелений чай. Їсть вівсянку, творожок з медом та ягодами. У вихідні снідаєть омлетом, варить овочеві супи. Ніколи не готуєть за рецептами. Прислуховується до інтуїції, змішує інгредієнти, які їй смакують. Друзів любить частувати салатом "Що воно за диво", рецепт якого придумала сама.

Салат Що воно за диво
Салат Що воно за диво

Вам знадобиться: 

  • Пучок салату
  • Один помидор
  • Один солодкий перець
  • Кінза, кріп, петрушка, базилік за смаком
  • 100 г обчищеного насіння соняшника
  • 200 г чорної смородини
  • Для соусу по столовій ложці меду, олії, соку лимона
  • Сіль та перець

Як готувати

Порвіть руками пучок салату, поріжте помідор та перець великими кубиками, порубайте кінзу, кріп, петрушку, базилік. Додайте насіння соняшника і смородину. 

Порада від Інформатора: для салату підходить будь-який мед, окрім гречаного. Він притупляє смак. Мед має бути рідкий. Якщо ваш мед застиг, зробити його рідким можна нагрівши. Але є нюанси. Не розігрівайте мед у мікрохвильовій печі. При нагріванні вище 37-40 градусів С мед починає втрачати багато корисних властивостей. Щоб нагріти і зробити рідким мед слід поставити ємність із медом у каструлю із гарячою водою, температура якої не перевищує 30-40 градусів. Помішуйте його до потрібної консистенції.

 

Для соусу змішайте мед, олію, сік лимона. Посоліть, поперчіть і заправляйте салат. 

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube