"Ми говоримо про два дуже різні ландшафти й поля бою. Президент (Джо Байден — ред.) на самому початку, коли Росія вдерлася в Україну, доручив забезпечити Україну тим, що їй потрібно на полі бою"
Всесвіт влаштований так, що кожен із нас має свою залежність. Чи варто боятись їх? Кожен вирішує сам. Зрештою, всі ми залежим від когось, або від чогось. Отак і в моїй творчості, я хочу бути вашою хорошою залежністю, щоб мотивувати вас ставати кращою версією себе кожного дня.
Досить складні астрологічні аспекти можуть впливати на наш настрій та самопочуття
Салат "Що воно за диво" сподобається всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт салату від Анжеліки Рудницької "Що воно за диво" сподобається всім, хто любить здорове харчування. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Українська співачка, телеведуча, художниця, науковиця, письменниця, громадська діячка, волонтерка Анжеліка Рудницька зазвичай зранку п’є йогурт і зелений чай. Їсть вівсянку, творожок з медом та ягодами. У вихідні снідаєть омлетом, варить овочеві супи. Ніколи не готуєть за рецептами. Прислуховується до інтуїції, змішує інгредієнти, які їй смакують. Друзів любить частувати салатом "Що воно за диво", рецепт якого придумала сама.
Порвіть руками пучок салату, поріжте помідор та перець великими кубиками, порубайте кінзу, кріп, петрушку, базилік. Додайте насіння соняшника і смородину.
Порада від Інформатора: для салату підходить будь-який мед, окрім гречаного. Він притупляє смак. Мед має бути рідкий. Якщо ваш мед застиг, зробити його рідким можна нагрівши. Але є нюанси. Не розігрівайте мед у мікрохвильовій печі. При нагріванні вище 37-40 градусів С мед починає втрачати багато корисних властивостей. Щоб нагріти і зробити рідким мед слід поставити ємність із медом у каструлю із гарячою водою, температура якої не перевищує 30-40 градусів. Помішуйте його до потрібної консистенції.
Для соусу змішайте мед, олію, сік лимона. Посоліть, поперчіть і заправляйте салат.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.