Русальний сніданок: як приготувати фантастичні тости з сиру та водоростей

Фантастичні тости з сиром та водоростями від фуд-блогерки Cue Adeline Waugh сподобаються всім, хто хоче по-новому подивитись на звичні речі. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок

Фантастичні тости з сиром та водоростями від фуд-блогерки Cue Adeline Waugh
Фантастичні тости з сиром та водоростями від фуд-блогерки Cue Adeline Waugh

Рецепт фантастичних тостів з сиру та водоростей від фуд-блогерки Cue Adeline Waugh сподобається всім, хто хоче привнести в своє життя трохи дива. Готувати їх легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

Авторку тоста в стилі «Русалонька» звуть Кью Аделін Во (Cue Adeline Waugh). Вона стиліст зі створення їжі. Бакалавр мистецтв та фотограф, Кью Аделін Во в своєму Інстаграмі викладає ідеї смачних, здорових та фантастично гарних страв. Крім того, місткиня веде сайт “Яскравий та чистий”. На ньому ви можете знайти “80 рецептів, настільки ж смачних, як і красивих, Vibrant and Pure відображає філософію автора сенсації в Instagram Аделіни Во - спочатку їж очима”. 

Смачна веселка від Кью Аделін Во
Смачна веселка від Кью Аделін Во 

Рецепт фантастичного тоста «Русалонька» місткиня створила на честь ірландського свята - Дня святого Патрика - саме тому обрала для нього зелений колір. Чому ж він називається “Русалонька”? Аделіна каже, що давно вже завела традицію називати свої твори іменами міфічних істот. А оскільки у складі цього тосту є водорості, хотілося пов'язати його саме з морським персонажем.

Тост "Русалонька" від Кью Аделін Во
Тост "Русалонька" від Кью Аделін Во 

Вам знадобиться: 

  • Хліб для тостів
  • М’який вершковий сир маскарпоне, або сир з мигдального молока, або хумус
  • Аонорі
  • Свіже авокадо
  • Часник
  • Лимонний сік
  • Сусальне кулінарне золото, або зелень, або зернятка гранату

 Як готувати

Відтінок зеленого ombré сиру забезпечує хлорофіл, отриманий з аонорі (вид сушених їстівних водоростей з Азії, що використовуються як приправа до багатьох японських страв). Більш цікавий колір страви ви можете отримати, додавши ще й м’якоті авокадо. 

Порада від Інформатора: якщо аонорі свіжий, його можна їсти сирим. Однак у Японії зазвичай використовуються висушені і подрібнені на порошок пластівці аонорі. Цей пікантний та ароматний інгредієнт використовується для прикраси страв або як приправу до таких японських страв, як окономіяки, онігірі, локшина якособа та ін. В сучасній кулінарії аонорі використовують як приправу для супів та салатів, печені та безліч інших, не тільки японських, страв. 

Кью Аделін Во ніколи не дає чітких рецептів. Її ідеї мають спонукати для творчості. Спробуйте збити в блендері всі інгрідієнти, дібравши ідеальне саме для вас співвідношення. Якщо замінити аонорі шафраном, буряком, морквою чи іншими кольоровими продуктами, ви можете створити на сніданок справжню веселку! Свій тост “Русалонька” Аделін прикрасила сусальним кулінарним золотом. Але якщо замінити його свіжою зеленню, чорницею, полуницею чи зернятками гранату - вийде не менш казково.

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube