“Я готовий на все заради миру в Україні. Якщо завтра Україну приймуть до ЄС та НАТО, я більше не потрібний. Але поки цього не буде, я захищатиму свою країну”
"Це був такий час, коли всі записувалися до тероборони, і були великі черги. Я попросив зайняти мені місце в черзі, щоб я зміг записатися"
Настав час зруйнувати сталу догму, що завжди винні двоє. Прислухайтеся і дозвольте собі відчути правду, прожити цей біль і стати вільними від того, що вас руйнуво.
Ситний сніданок — запорука активного та енергійного дня
Яєчня — мабуть, найпопулярніша страва до сніданку. Але не обов'язково постійно готувати звичайну глазуню, адже варіацій цієї страви існує величезна кількість. Сьогодні Інформатор ділиться з вами рецептом класичної арабської страви з яєць — шакшуки.
Вам знадобляться:
Для початку потрібно дрібно нарізати помідори, цибулю та часник. Складаємо подрібнені інгредієнти в глибоку пательню та щедро додаємо солі, щоб томати дали сік.
Перемішуємо овочі та ставимо сковорідку на середній вогонь. Чекаємо, поки суміш почне кипіти — а потім додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води. Знову доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь.
Коли соус стане густим, робимо в ньому лунки ложкою — туди вбиватимемо яйця. Вбиваємо так, щоб жовток повністю поринув у соус, а білок трохи залишився на поверхні.
Продовжуємо приготування на маленькому вогні. Як тільки білки трохи схопляться, накриваємо страву кришкою та гасимо ще близько 10 хвилин. При подачі рясно посипаємо шакшуку перцем і дрібно порізаною петрушкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні сирники з хрусткою скоринкою, а також як посмажити пухкі оладки на кефірі до сніданку.