"Ізраїль та Іран так давно воюють, що вже не знають, що, [хай йому грець], вони роблять", - сказав Трамп.
«Ця пісня — про наші особисті битви. Про те, як проходити крізь складні етапи, не втрачати себе і ставати прозорим до змін. Ми всі іноді падаємо, але саме через це набуваємо шанс на нове дихання”, — говорить фронтмен Anothers.
Ситний сніданок — запорука активного та енергійного дня
Яєчня — мабуть, найпопулярніша страва до сніданку. Але не обов'язково постійно готувати звичайну глазуню, адже варіацій цієї страви існує величезна кількість. Сьогодні Інформатор ділиться з вами рецептом класичної арабської страви з яєць — шакшуки.
Вам знадобляться:
Для початку потрібно дрібно нарізати помідори, цибулю та часник. Складаємо подрібнені інгредієнти в глибоку пательню та щедро додаємо солі, щоб томати дали сік.
Перемішуємо овочі та ставимо сковорідку на середній вогонь. Чекаємо, поки суміш почне кипіти — а потім додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води. Знову доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь.
Коли соус стане густим, робимо в ньому лунки ложкою — туди вбиватимемо яйця. Вбиваємо так, щоб жовток повністю поринув у соус, а білок трохи залишився на поверхні.
Продовжуємо приготування на маленькому вогні. Як тільки білки трохи схопляться, накриваємо страву кришкою та гасимо ще близько 10 хвилин. При подачі рясно посипаємо шакшуку перцем і дрібно порізаною петрушкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні сирники з хрусткою скоринкою, а також як посмажити пухкі оладки на кефірі до сніданку.