Скумбрія за цим рецептом виходить такою соковитою та ніжною, що всі просять добавки
Приготуйте шашлик зі скумбрії, котра не розпадається та виходить дуже соковитою! Рецепт шашлику з маринованої риби сподобається всім українцям, адже його можна приготувати на природі чи просто на свіжому повітрі. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Скумбрію не чистіть, а поріжте на невеликі шматки й викладіть у миску. Цибулю поріжте півкільцями, додайте сіль і перемішайте з рибою. Додайте паприку та чорний перець.
Влийте в миску з рибою та цибулею соєвий соус, все ретелно перемішайте. Додайте олію. Залиште рибу на півгодини промаринуватись. Запікайте рибу на відкриоому вогні до утворення золотавої скоринки.
Порада від Інформатора: подавайте з зеленню та овочами. Смачного!