Рибний погляд на шашлики: у моді - зі скумбрії

Скумбрія за цим рецептом виходить такою соковитою та ніжною, що всі просять добавки

Рецепт, їжа, риба, продукти, скумбрія, харчування, корисні поради, лайфхак
Ця риба з ніжною скоринкою танутиме в роті - занотовуйте ідеальний та простий рецепт її приготування!

Приготуйте шашлик зі скумбрії, котра не розпадається та виходить дуже соковитою! Рецепт шашлику з маринованої риби сподобається всім українцям, адже його можна приготувати на природі чи просто на свіжому повітрі. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Шашлик зі скумбрії 

Вам знадобиться:

  • Скумбрія свіжа - 2 штуки.
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середні).
  • Соєвий соус - 2 столові ложки.
  • Олія рослинна - півсклянки.
  • Сіль - 2 столові ложки.
  • Перець чорний - 1 столова ложка.
  • Паприка копчена - 1 столова ложка. 
  • Суміш трав (часник, базилік, томати) - до смаку. 

Як готувати: 

Скумбрію не чистіть, а поріжте на невеликі шматки й викладіть у миску. Цибулю поріжте півкільцями, додайте сіль і перемішайте з рибою. Додайте паприку та чорний перець.

Влийте в миску з рибою та цибулею соєвий соус, все ретелно перемішайте. Додайте олію. Залиште рибу на півгодини промаринуватись. Запікайте рибу на відкриоому вогні до утворення золотавої скоринки. 

Порада від Інформатора: подавайте з зеленню та овочами. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube