Маринова редиска для любителів гостренького
Починається сезон відпочинку на природі, сезон редиски та взагалі свіжих овочів. Така редиска просто супер підходить до шашлику, або просто як самостійна закуска. Робиться вона дуже швидко! Отже, рецепт маринованої редиски сподобається всім українцям, які люблять пікантні закуски! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має кулінарні поради.
На дрібні слайси наріжте часник, дрібно наріжте зелень. Редиску відбийте молотком для відбивання м'яса, так, щоб потріскалася, але не розпалася.
Викладіть відбиту редиску в zip-пакет, додайте зелень, часник і залийте водою, оцтом, олією, додайте сіль та цукор, перець. Закрийте пакет і все ретельно перемішайте. Залиште в холодильнику на півгодини і можна куштувати!
Порада від Інформатора: до такої редиски ви можете додати будь-які улюблені спеції - орегано, чилі та навіть розмарин, що надасть страві додаткової пікантності. Смачного!