Перед приготуванням - побити: найкраща закуска до шашлику

Маринова редиска для любителів гостренького

Рецепт,їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, редиска, закуска
Приготуйте, і ви точно не пожалкуєте!

Починається сезон відпочинку на природі, сезон редиски та взагалі свіжих овочів. Така редиска просто супер підходить до шашлику, або просто як самостійна закуска. Робиться вона дуже швидко! Отже, рецепт маринованої редиски сподобається всім українцям, які люблять пікантні закуски! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має кулінарні поради. 

Закуска "Бита редиска"

Вам знадобиться: 

  • Редис - 250 г.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Зелень (петрушка) - середній пучок.
  • Сіль - 0,5 чайної ложки.
  • Цукор - 1 столова ложка.
  • Оцет яблучний - 1 столова ложка.
  • Олія - 2 столових ложки.
  • Вода - 20 мл.
Таку мариновану редиску приготувати ну дуже просто!
Таку мариновану редиску приготувати ну дуже просто!

Як готувати: 

На дрібні слайси наріжте часник, дрібно наріжте зелень. Редиску відбийте молотком для відбивання м'яса, так, щоб потріскалася, але не розпалася. 

Викладіть відбиту редиску в zip-пакет, додайте зелень, часник і залийте водою, оцтом, олією, додайте сіль та цукор, перець. Закрийте пакет і все ретельно перемішайте. Залиште в холодильнику на півгодини і можна куштувати!

Порада від Інформатора: до такої редиски ви можете додати будь-які улюблені спеції - орегано, чилі та навіть розмарин, що надасть страві додаткової пікантності. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube