Майте на увазі, цей рис готується з овочами й рибою
27 травня народився популярний в усьому світі британський шеф-кухар Джеймі Олівер. Він готує безліч вишуканих страв, проте ми пропонуємо приготувати рис. Рецепт рису від англійського майстра своєї справи сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Всипте рис басматі в каструлю і додайте вдвічі більше води, тапенад, сіль та спеції. Відваріть рис до напівготовності.
Розріжте навпіл чері, додайте базилік і оливкову олію, сіль та спеції. Все це викладіть разом із рисом у глибоку пательню. Перемішайте, додайте до рису та тушкуйте під кришкою разом з філе білої риби близько 10 хвилин.
Порада від Інформатора: замість тапенаду можете додати подрібнені оливки. Також ви можете додати до цієї страви гриби.
Посмотреть эту публикацию в Instagram