"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Рисовий пудинг сподобається всім, хто любить солоденьке. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати сніданок, який століттями готують на різних континентах.
Рецепт рисового пудингу сподобається всім, хто любить солоденьке. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Рисовий пудинг - настільки популярний, що навіть має власне свято. День рисового пудингу відзначають в США 9 серпня. Ця страва виникла в Азії. Вона була популярна у Китаї, Індії та Персії протягом багатьох століть. До Європи рисовий пудинг був завезений мавританцями у VIII столітті. Він швидко став популярною стравою в Іспанії та Португалії. У Канаді та США спочатку готували рисовий пудинг за рецептами європейських іммігрантів. У другій половині ХХ століття більш поширеними стали рецепти з Південної Азії, Близького Сходу і Латинської Америки. Інформатор пропонує класичний європейський рецепт цієї страви.
Залийте кип’ятком родзинки. Розтопіть вершкове масло у кастрюльці, постійно розмішуючи дерев’яною лопаткою. До масла додайте промитий сирий рис. Найкраще брати звичайнісінький круглий рис. Готуйте суміш до того часу, поки рис не пожовтіє. У злегка пожовтілий рис акуратно вилийте молоко. Варіть масу приблизно 7 хвилин, не забуваючи при цьому її періодично помішувати. Поки рис вариться, відділіть білки від жовтків.
Порада від Інформатора: Напевно, у вас вдома є лійка, через яку ви переливаєте в пляшки молоко чи компот. Скористайтеся нею, щоб відділити білок від жовтка. Вбийте яйце в невеличку миску, візьміть іншу миску та над нею тримайте лійку під кутом 45 градусів, та влийте в неї яйце. Білок поступово буде витікати, а жовток залишиться у лійці.
Жовтки відставте, а в білки додайте дрібку солі. Збивайте їх міксером до м’яких піків. До жовтків всипте цукор і збивайте їх міксером до побіління. Рис зніміть з вогню і відправте в цю масу збиті жовтки. Швиденько перемішайте. У цю масу також відправляйте обсушені родзинки. Після цього в рисову масу відправте збиті білки. Обережно перемішайте до однорідності. Перекладіть майбутній пудинг у змащену вершковим маслом формочку. Відправляйте випікатися у розігріту до 170 градусів духовку впродовж 25 хвилин.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.