Якщо вам проїлися звичайні варіанти, пропонуємо східний суп з пікантним смаком
Перші страви потрібно їсти регулярно – це корисно для шлунка і травлення. Якщо вам проїлися звичайні варіанти, пропонуємо вашій увазі східний суп з пікантним смаком. Рецепт китайського кисло-гострого супу сподобається всім гурманам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачну пораду.
Приготуйте кашку з кукурудзяного крохмалю. Збийте разом 1/4 склянки бульйону та кукурудзяного крохмалю до однорідності. Відкладіть в сторону. Доведіть бульйон до кипіння, додайте до нього гриби, рисовий винний оцет, соєвий соус, імбир і сухий часник у велику каструлю і варіть, поки суп не закипить.
Додайте кашу з кукурудзяним крохмалем і продовжуйте варити приблизно хвилину, поки суп не загусне. Посипте страву розім'ятими яєчними білком і жовтком. Повільно влийте в суп збиті яйця. Приправте, додайте тофу, половину зеленої цибулі та кунжутну олію. Потім приправте сіллю і чорним перцем до вашого смаку.
Порада від Інфомратора: прикрасьте суп перед подачею зеленою цибулею. Подавайте з несолоним томатним соком. Кунжутну олію можна замінити звичайною.