Класична страва досить проста, ми ж пропонуємо вам її трохи урізноманітнити
Після новорічних свят і частувань вадливо відновити гарне травлення, тому пропонуємо першу страву, яка сподобається всій родині! Рецепт польового супу – це чиста класика. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
На сковороду налийте трохи рослинного масла і добре розігрійте. Помийте і просушіть свинячі ребра. Викладіть на сковороду і смажте до напівготовності. Коли ребра стануть підсмаженими, зніміть їх з вогню.
Цибулину почистіть і наріжте маленькими кубиками. У каструлю налийте воду і відправте на вогонь. У киплячу воду відправте ребра. Грудинку наріжте тонкими смужками і відправте на сковороду, де смажилися ребра.
Моркву вимийте і почистіть. Наріжте невеликими брусочками або натріть на крупній тертці. Цибулю і моркву відправте на сковороду з грудинкою. Гриби помийте і просушіть. Наріжте невеликими шматочками і теж відправте на сковороду. Якщо грибів немає, нічого, вони не обов'язкові.
У цей час можна вимити і почистити картоплю. Наріжте невеликими шматочками і відправте на сковороду. Коли ребра будуть готові, відправте в каструлю добре промите пшоно. Коли бульйон закипить, відправте в каструлю весь вміст сковороди.
Посоліть, поперчіть суп і покладіть лавровий лист. Можна також додати інші улюблені спеції. Суп польовий в домашніх умовах вариться з засмажкою до готовності пшона і картоплі. Подавати його на стіл можна відразу.
Порада Інформатора: ви можете коригувати кількість і різноманітність інгредієнтів, наприклад, грудинку і реберця можна замінити курячим м'ясом. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.