Правильний рецепт українського польового супу

Класична страва досить проста, ми ж пропонуємо вам її трохи урізноманітнити

Рецепт, суп, їжа, продукти, інгредієнти, харчування, кухня, корисні поради, лайфхак
Ця поживна перша страва наситить і хігріє в холоди!

Після новорічних свят і частувань вадливо відновити гарне травлення, тому пропонуємо першу страву, яка сподобається всій родині! Рецепт польового супу – це чиста класика. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Суп польовий

Вам знадобиться:

  • Свинячі ребра – 400-500 г.
  • Грудинка – 150-200 г.
  • Пшоно – 200 г.
  • Гриби – 200 г.
  • Цибулина – 1 штука.
  • Морква – 1 штука.
  • Картопля – 3-4 штук.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець – 1 щіпка.
  • Лавровий лист – 1-2 штук.
  • Рослинна олія – 1-2 столових ложок.
Знайти ароматнішу першу страву за польовий суп вельми складно!
Знайти першу страву, ароматнішу  за польовий суп, вельми складно!

Як готувати: 

На сковороду налийте трохи рослинного масла і добре розігрійте. Помийте і просушіть свинячі ребра. Викладіть на сковороду і смажте до напівготовності. Коли ребра стануть підсмаженими, зніміть їх з вогню.

Цибулину почистіть і наріжте маленькими кубиками. У каструлю налийте воду і відправте на вогонь. У киплячу воду відправте ребра. Грудинку наріжте тонкими смужками і відправте на сковороду, де смажилися ребра.

Моркву вимийте і почистіть. Наріжте невеликими брусочками або натріть на крупній тертці. Цибулю і моркву відправте на сковороду з грудинкою. Гриби помийте і просушіть. Наріжте невеликими шматочками і теж відправте на сковороду. Якщо грибів немає, нічого, вони не обов'язкові.

У цей час можна вимити і почистити картоплю. Наріжте невеликими шматочками і відправте на сковороду. Коли ребра будуть готові, відправте в каструлю добре промите пшоно. Коли бульйон закипить, відправте в каструлю весь вміст сковороди.

Посоліть, поперчіть суп і покладіть лавровий лист. Можна також додати інші улюблені спеції. Суп польовий в домашніх умовах вариться з засмажкою до готовності пшона і картоплі. Подавати його на стіл можна відразу.

Порада Інформатора: ви можете коригувати кількість і різноманітність інгредієнтів, наприклад, грудинку і реберця можна замінити курячим м'ясом. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube