Не викидайте пом'ятий і перезрілий авокадо: є порятунок

Порадуйте рідних шикарним і незвичайним десертом

Авокадо, рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Це ситний десерт, у якому максимально використано м’який авокадо

Коричневі або злегка пом’яті авокадо виглядають не дуже апетитно, але часто вони чудові на смак, тому замість того, щоб компостувати їх, перетворіть їх на солодкий десерт з шоколадом. У списку інгредієнтів – сирий мед і какао-порошок! Рецепт мусу з авокадо сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.

Шоколадний мус з авокадо

Вам знадобиться:

  • Стиглий авокадо – 1 штука.
  • Сирий мед – 30 г.
  • Какао-порошок – 25 г.

Для подачі: 

  • Пелюстки троянд.
  • Тертий шоколад.
  • Какао-крупка,.
  • Подрібнені горіхи.
  • Насіння.
Як перетворити перезрілий авокадо в шоколадний мус – рецепт 1
Такий мус зберігатиметься до трьох днів.

Як готувати: 

Розріжте авокадо навпіл і видаліть кісточки, потім помістіть м’якоть у блендер. Додайте сирий мед і сире какао або какао-порошок і перемішайте. Якщо потрібно, додайте воду, щоб отримати кремову консистенцію.

Розлийте мус по чотирьох маленьких склянках чи креманках, потім накрийте кришкою та охолодіть на кілька годин або на ніч. Подавайте з пелюстками троянд, тертим шоколадом, какао-крупкою, подрібненими горіхами чи насінням.

Порада від Інфомратора: мед можна замінити будь-яким рідким підсолоджувачем на ваш вибір, як от карамеллю, фруктовими топінгами чи джемами тощо. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube