Готуємо салат с оселедцем та картоплею по-новому
Існує безліч рецептів салатів – від дуже простих у приготуванні до витончених. До них додають овочі, фрукти, м'ясо, рибу, морепродукти, зелень та багато іншого. В Україні і багатьох країнах світу популярні салати з оселедцем. Ця риба відмінно поєднується з різними інгредієнтами, надаючи салату довершенного смаку.
Одним з рецептів салату, основним інгредієнтом якого є оселедець, поділилась блогерка Кароліна Натальчук. Він доволі простий у приготуванні, але ідеальний за смаковими властивостями. А ще він корисний, бо оселедець багатий на вітамін D і жирні кислоти Омега-3, які корисні для кісток, мозку, серця та судин.
Відварюєте картоплю та очищаєте її від шкірки, нарізаєте невеликими кубиками. Також дрібно ріжете консервовані або малосольні огірки. З оселедця видаляєте всі кісточки і також нарізаєте на невеликі кубики. Всі інгредієнти перекладаєте у велику миску.
До них додаєте консервований горошок, дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю. Окремо робите заправку. Для неї берете олію, сіль, гірчицю у зернах, чорний мелений перець. Ретельно перемішуєте та відправляєте у ємність до салату. Все також перемішуєте. Страва готова, смачного!
Порада він Інформатора: якщо оселедець попередньо замочити у молоці на кілька годин, то він буде ніжнішим та смачнішим.