Не псує фігуру: гарячий обід Аніти Луценко

Суп готується дуже просто, від нього не погладшаєш, якщо їсти тарілками, а не каструльками, попередила тренерка

Рецепт, кухня, суп, Аніта Луценко, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Томатний суп з ковбасками - це справжня смакота!

11 березня народилася відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко. Професійна тренерка працює з людьми більше 20 років, а обіди й перекуси вона готує власноруч, навіть кулінарну книжку у співавторстві написала. Цього разу Луценко поділилася рецептом томатного супу з сочевицею й ковбасками, який ми пропонуємо приготувати.

Рецепт томатного супу від Аніти Луценко сподобається всім, хто прагне підтримувати форму! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Корисна їжа - та, що є смачною, переконана тренерка, яка навіть написала кулінарну книгу.
Корисна їжа - та, що є смачною, переконана тренерка.

Томатний суп із сочевицею від Аніти Луценко 

Вам знадобиться:

  • Бульйон - 1 л.
  • Копчені ковбаски - 100 г.
  • Сочевиця червона - 1 склянка.
  • Оливкова олія - 2 столові ложки.
  • Цибуля - 1 штука.
  • Селера - 0,5 стебла.
  • Морква - 0,5 штуки.
  • Часник сушений - дрібка.
  • Імбир сушений - дрібка.
  • Томатна паста - 1 чайна ложка.
  • Зелень (кріп) - пучочек, для подачі.

Як готувати: 

Поставте в каструлі закипіти бульйон. Додайте червону сочевицю.

На пательні на оливковій олії, помішуючи, злегка підсмажте дрібно нарізані цибулю, селеру, моркву, додайте томатну пасту, часник і імбир. Коли бульйон закипить, додайте овочеву засмажку в каструлю. Проваріть. 

Наливайте в піалу, додавайте копчену ковбаску.

Порада від Інформатора: перед подачею присипте суп зеленню. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube