Суп готується дуже просто, від нього не погладшаєш, якщо їсти тарілками, а не каструльками, попередила тренерка
11 березня народилася відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко. Професійна тренерка працює з людьми більше 20 років, а обіди й перекуси вона готує власноруч, навіть кулінарну книжку у співавторстві написала. Цього разу Луценко поділилася рецептом томатного супу з сочевицею й ковбасками, який ми пропонуємо приготувати.
Рецепт томатного супу від Аніти Луценко сподобається всім, хто прагне підтримувати форму! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Поставте в каструлі закипіти бульйон. Додайте червону сочевицю.
На пательні на оливковій олії, помішуючи, злегка підсмажте дрібно нарізані цибулю, селеру, моркву, додайте томатну пасту, часник і імбир. Коли бульйон закипить, додайте овочеву засмажку в каструлю. Проваріть.
Наливайте в піалу, додавайте копчену ковбаску.
Порада від Інформатора: перед подачею присипте суп зеленню. Смачного!