Корисна піца з адигейським сиром, курячою грудкою та шпінатом готується швидко та легко
Українська співачка Наталя Валевська 10 червня святкує день народження. Вона дуже ретельно стежить за власною зовнішністю, фігурою та харчуванням. Час від часу готує смачні страви, які є дієтичними і простими у приготуванні. Одна з них – піца з курячою грудкою та шпінатом.
Піцу, приготовану за рецептом співачки, можна їсти навіть ввечорі і не турбуватись про фігуру. Що доволі актуально напередодні пляжного сезону. А все тому, що цей рецепт був затверджений дієтологом Светланою Фус і кулінаром Вінченцо Барба. І на приотування вам знадобиться всього 15 хвилин. А з порадою Інформатора ця страва стане ще смачнішою.
Моркву та часник подрібніть у блендері, додайте до суміші натертий сир, яйце та борошно. Ретельно перемішайте. Це буде основа для піци. Викладіть її на деко і випікайте у духовій шафі при температурі 200 С протягом 10 хвилин.
Тим часом відваріть на пару курячу грудку та подрібніть її, а також приготуйте соус. Для нього подрібніть помідори. Окремо поріжте цибуля. На основу, що випеклась, спочатку викладіть соус, потім грудку, зелений горошок та цибулю. Зверху посипте тертим сиром і поставте у духову шафу ще на 3 хвилини. Готову піцу прикрасьте листям шпинату.
Порада від Інформатора: додайте у піцу спеції, щоб посилити смак та зменшити споживання калорій. Також не зловживайте з сиром. Смачного!