Акторка прекрасно готує, причому доволі вишукані страви
28 квітня народилась американська акторка та підприємиця Джессіка Альба. Вона знімається в кіно з 13 років, а також прекрасно готує, причому доволі вишукані страви. Сьогодні ми приготуємо пельмені за її рецептом, з незвичайним інгредієнтом - рисовим папером. Купити такий в Україні можна, в мережевих маркетах просять 20 гривень за один аркуш такого паперу. А перед приготуванням його слід замочувати!
Рецепт пельменів з рисового паперу з курятиною та морепродуктами сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарні поради.
Для начинки:
Для пельменів:
Для соусу:
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Змішайте всі подрібнені кубиками інгредієнти для начинки пельменів та відкладіть. Наповніть велику миску водою та покладіть два вологі паперові рушники на обробну дошку.
Замочіть обгортку з рисового паперу (якщо використовуєте рисовий папір) у воді приблизно на 10 секунд, проте не залишайте її занадто довго, бо вона продовжуватиме розм'якшуватися під час роботи, та покладіть на паперовий рушник.
Розріжте рисовий папір ножем навпіл та покладіть 1 столову ложку начинки в середину кожного шматочка. Загніть боки до начинки - це створить трикутну форму, потім переверніть пельмень та складіть зайвий рисовий папір на інший бік.
Викладіть пельмені безпосередньо на сковороду, збризнуту оливковою олією. Готуйте на середньому вогні приблизно 7 хвилин з першого боку та приблизно 3-4 хвилини з другого боку, поки зовнішня сторона не стане золотисто-коричневою, а всередині не просмажиться - при 180 С.
Змішайте інгредієнти для соусу та насолоджуйтесь!
Порада від Інформатора: веганський варіант: замініть курку та креветки на твердий тофу - відіжміть вологу, а потім розкришіть його руками. Приберіть рибний соус - залиште тільки соєвий.