Джессіка Альба показала, як готувати пельмені без тіста

Акторка прекрасно готує, причому доволі вишукані страви

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, пельмені, лайфхак
Повірте, ви не пошкодуєте, що приготували ці пельмені, гарантує акторка.

28 квітня народилась американська акторка та підприємиця Джессіка Альба. Вона знімається в кіно з 13 років, а також прекрасно готує, причому доволі вишукані страви. Сьогодні ми приготуємо пельмені за її рецептом, з незвичайним інгредієнтом - рисовим папером. Купити такий в Україні можна, в мережевих маркетах просять 20 гривень за один аркуш такого паперу. А перед приготуванням його слід замочувати! 

Рецепт пельменів з рисового паперу з курятиною та морепродуктами сподобається всім українцям. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас кулінарні поради. 

Акторка відкрита до нових кулінарних пригод.
Акторка відкрита до нових кулінарних пригод.

Пельмені з куркою та креветками в рисовому папері від Джессіки Альби 

Вам знадобиться:

Для начинки: 

  • Курячий фарш - 450 г.
  • Червонокачанна капуста - 1/2 склянки.
  • Імбир - 2 столові ложки. 
  • Зелена цибуля - 3 пера
  • Креветки - 225 г.
  • Морква - 1/2 склянки.
  • Часник - 2 зубчики
  • Кінза - 3 столові ложки подрібненої.
  • Соєвий соус - 2 столові ложки.
  • Кунжутна олія - 1+1/2 чайних ложки.
  • Сіль, перець (суміш) - 1/2 чайнох ложки.
  • Яйце - 1 штука.

Для пельменів:

  • Рисовий папір (можна взяти тонке тісто філо) - 10 аркушів.
  • Оливкова олія - 1-2 столові ложки.

Для соусу: 

  • Кінза - 1 столова ложка.
  • Морква - 1 столова ложка.
  • Лайм (сік) - 2 штуки.
  • Рибний соус - 2 столові ложки. 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jessica Alba (@jessicaalba) 

Як готувати: 

Змішайте всі подрібнені кубиками інгредієнти для начинки пельменів та відкладіть. Наповніть велику миску водою та покладіть два вологі паперові рушники на обробну дошку.

Замочіть обгортку з рисового паперу (якщо використовуєте рисовий папір) у воді приблизно на 10 секунд, проте не залишайте її занадто довго, бо вона продовжуватиме розм'якшуватися під час роботи, та покладіть на паперовий рушник.

Розріжте рисовий папір ножем навпіл та покладіть 1 столову ложку начинки в середину кожного шматочка. Загніть боки до начинки - це створить трикутну форму, потім переверніть пельмень та складіть зайвий рисовий папір на інший бік.

Викладіть пельмені безпосередньо на сковороду, збризнуту оливковою олією. Готуйте на середньому вогні приблизно 7 хвилин з першого боку та приблизно 3-4 хвилини з другого боку, поки зовнішня сторона не стане золотисто-коричневою, а всередині не просмажиться - при 180 С.

Змішайте інгредієнти для соусу та насолоджуйтесь!

Порада від Інформатора: веганський варіант: замініть курку та креветки на твердий тофу -  відіжміть вологу, а потім розкришіть його руками. Приберіть рибний соус - залиште тільки соєвий.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube