Якщо вам набрид салат з редискою, олією та зеленою цибулею, пропонуємо цікаві страви від шеф-кухара Євгена Клопотенка
Сезон редиски - в самому розпалі. Але якщо вам набрид салат з редискою, олією та зеленою цибулею, пропонуємо вашій увазі цікаві страви з редиски від популярного в Україні шеф-кухара Євгена Клопотенка. Рецепти пирога та закуски з редиски сподобаються всім українцям. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Пиріг із редиски - чимось нагадує італійські томатні пироги, тільки на смак більш хрумко.
Тісто розморозьте за одну годину. Складіть вдвоє, трохи розкатайте. Редиску обсмажте на пательні з додаванням соєвого соусу та меду - 15 хвилин. На сформоване тісто викладіть смажену редиску, краї тіста защипніть.
Сформований виріб змастіть жовтком. Запікайте при 180 С впродовж 40 хвилин. При подачі посипте листочками з редиски.
Порада від Інформатора: за бажанням - полийте пиріг медом!
Ферментована редиска - натуральний еліксир для твого мікробіому.
З редиски зріжте кінчики. Викладіть в банку. Додайте зубчики часника. У воді розчинити сіль, додайте в банку з редискою. Залиште ферментуватися на 5-7 днів.
Порада від Інформатора: перед подачею - промийте.