Готується така страва дуже швидко, головне правильно розібрати й начити цибулю
Коли новорічні страви доїли, а душа все ще просить свята, приготуйте незвичайну страву, яка здивує ваших рідних! Рецепт фаршированої м'ясом цибулі сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Для подачі:
Відріжте краї у кожної цибулини, приберіть верхнє лушпиння і залиште витягнуту верхівку. Проріжте кожну цибулину збоку на половину і відправте в киплячу воду на 10 хвилин. Цибулини остудіть в холодній воді протягом хвилини і роз'єднайте на лусочки цибулі (13 штук). Серцевина цибулини залишається твердою та не підійде для фарширування.
До фаршу додайте заздалегідь відварений рис, що охолов, і орегано, посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте. М'ясну начинку злегка спресуйте і невелику кількість перекладіть в лусочку, закрийте повністю і відправте на дно каструлі швом вниз. Таким же чином начиніть цибулинні лусочки, що залишилися, м'ясною начинкою і перекладіть в каструлю.
Для заливання в мисці змішайте воду, кетчуп, сухий часник та паприку. Заливку посоліть, додайте борошно і перемішайте вінчиком до однорідності. Залийте фаршировану цибулю заливкою, накрийте кришкою, поставте на середній нагрів і томіть протягом 25 хвилин. Коли закипить, зменшіть вогонь на мінімум.
Порада від Інфомратора: на порційну тарілку налийте соус, викладіть кілька фаршированих цибулин, прикрасьте листочками петрушки та подавайте зі сметаною. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.