Ароматна страва з цибулі: такого ще не було

Готується така страва дуже швидко, головне правильно розібрати й начити цибулю

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак, кухня
Аромат цієї страви пробудить апетит у кожного члена родини, і навіть у сусідів!

Коли новорічні страви доїли, а душа все ще просить свята, приготуйте незвичайну страву, яка здивує ваших рідних! Рецепт фаршированої м'ясом цибулі сподобається всім! Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду. 

Цибуля, фарширована м'ясом

Вам знадобиться:

  • Цибуля ріпчаста – 4 штуки (800 г).
  • Фарш із яловичини – 200 г.
  • Сушений орегано – 1 чайна ложка.
  • Кетчуп – 2 столові ложки.
  • Часник сушений – до смаку.
  • Паприка – до смаку.
  • Мука – 2 столові ложки.
  • Вода – 300 мл.
  • Сіль, перець – до смаку.

Для подачі:

  • Сметана 20% – 100 г.
  • Петрушка – 10 г.
Фарширована цибуля виглядає дуже пікантно, а пахнееее як!
Фарширована цибуля виглядає дуже пікантно, а пахнееее як!

Як готувати: 

Відріжте краї у кожної цибулини, приберіть верхнє лушпиння і залиште витягнуту верхівку. Проріжте кожну цибулину збоку на половину і відправте в киплячу воду на 10 хвилин. Цибулини остудіть в холодній воді протягом хвилини і роз'єднайте на лусочки цибулі (13 штук). Серцевина цибулини залишається твердою та не підійде для фарширування.

До фаршу додайте заздалегідь відварений рис, що охолов, і орегано, посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте. М'ясну начинку злегка спресуйте і невелику кількість перекладіть в лусочку, закрийте повністю і відправте на дно каструлі швом вниз. Таким же чином начиніть цибулинні лусочки, що залишилися, м'ясною начинкою і перекладіть в каструлю.

Для заливання в мисці змішайте воду, кетчуп, сухий часник та паприку. Заливку посоліть, додайте борошно і перемішайте вінчиком до однорідності. Залийте фаршировану цибулю заливкою, накрийте кришкою, поставте на середній нагрів і томіть протягом 25 хвилин. Коли закипить, зменшіть вогонь на мінімум.

Порада від Інфомратора: на порційну тарілку налийте соус, викладіть кілька фаршированих цибулин, прикрасьте листочками петрушки та подавайте зі сметаною. Смачного!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube